ט ק ס ה ד ח י ה

עדי2211

New member
../images/Emo45.gif

מסבירה בעדינות שזה לא מתאים. לא משקרת אומרת את האמת. האמת הכי בריאה..כמה שלפעמים היא מאד כואבת.

נימשון

New member
מגיבה כמעט תמיד

אני שונאת את המנהג הזה שנהיה באתרי ההכרויות שאנשים פונים לאנשים ולא זוכרים לקבל תגובה, כאילו אם אני לא מוצאת חן בעיני מישהו אז אני אוויר או אפילו לא שווה את הדקה שלוקח לכתוב לא תודה. אני מגיבה ואומרת שלא מתאים לי לפעמים קורה שההודעה נבעלעת לי ואני מפספסת אבל לרוב אני מגיבה.

sigal38

New member
בוקר טוב

לא מתאים אומרים בעדינות כמה שפחות לפגןע ביי ולא בשבילי......... חוץ מהנשואים שלהם אני אומרת בעדינות והם לא מבינים שם אני ממש החלטית ופשוט מתעלמת

בוקר אור כולםםםםםםםם

פנו, לא מעט, לדעתי, הכי "בריא" זה להתעלם, רק על מנת למנוע אי נעימויות מיותרות. כי שום דחיה לא תתקבל בשתיי הכיוונים ולא משנה באיזה טונים או פונטים היא תכתב\נכתבה. ההתעלמות-לא תבוא מוך התנשאות, חלילה, רק כ-"אמצעי מניעה" לפתיחת דברים שלא אמורים מלכתחילה להיות שם.

נימשון

New member
אני לא מסכימה איתך

אחרי הכל לא מדובר במשהו שכבר התחיל אלא בהצעה ראשונית להכירות והכי מעליב זה לא לקבל תגובה בחזרה, זה מביע מין זילזול כזה.

נמש

צודקת לחלוטין. מתארת לעצמי שהצד השולח ממתין למשוב {יש כאלה שממתינים בקוצר רוח, נתקתי בזה} אבל, תחשבי כמה צעדים קדימה. השלילה להכירות ראשונית, יכולה לגרום ריאקציות מאוד לא נעימות בצד השני, את זה אני מעוניינת למנוע, נתקלתי כבר במגשיי ריגשי על מצע של חסכים שעפו לכוון שלי. שוב אני לא מתנשאת, חלילה לא מזלזלת, אבל גם לא מתנצלת על כך שאין מצב להחזיר משוב. תארי לי שאת עוברת ברחוב ואיזה ערס מגובה בשלשלאות ואייקונים על כל הגוף שולח לך קריצה ועוצר לאמר שלום, היית עוצרת? היית ממשיכה ומתעלמת? אני ממשיכה, מתעלמת, לא מתוך זלזול, אלא חוסר עיניין והתמצאות בערס המצוי הזה. כנ"ל לגביי מסרים ראשוניים- לכן קוראים לזה מסננת עם חורים שחורים ענקיים.

יש הבדל גדול

בין איזה מישהו ברחוב לבין התכתבות פרטית באינטרנט. יש הבדל גדול בין קשר עיין ברחוב, זריקת מבטים, השלכת מילים - לבין מסר פרטי אישי. איפה ההשוואה? זה אפילו לא דומה. ברחוב יתחילו איתך עשר ערסים מצויים, זה לא אותו הדבר.

זה לא טקס

משפט קצר, כמה מילים ובזה זה נגמר. הרבה פעמים אני לא מגיבה בכלל, זה מאד תלוי בתוכן ההודעה. יש כאלו שלא ראויים לתגובה, אלא להתעלמות. יש כאלו שאני אומרת תודה אבל לא תודה ושיהיה בהצלחה (על כל הוריאציות). יום נעים לכולנו

מגעיילה!!!!!!!!

רק אני עושה טקסים???? רק אני שולחת פרחי ניחומים? רק אני מדליקה נרות ועושה גירוש רוחות רעות? זי לו פייר!!! תפסיקי להרהר לתתחילי לכתוב איגרת התנצלות לכל מי שדחית עד היום. בטח הוא יושב אחריי המסך, מתכנן עלייך "וודו" בשניה שהוא יפגוש אותך. {אה מחייב...-->
}

המחט בתחת נוחה לך?!

כי אני יכולה להזיז אותה.... את הטקסים אני שומרת לאירועים גדולים. "טקס חשיפת איברים" למשל. זה חייב להיות טקס גדול, גדולללל מאד if you know what i mean ;) אוחותק מחייב

רישמית נפגעתי (המחט גדולה מדיי)

D
D
D
באין גדול מדיי- נגדיל אותו לפי דרישת "המקום"- עמה אוחתו מחייב! קופרעה יש המון אלמנטים ודרכים ל"הגדלה"
השאלה שנשאלת היא כזו: היה והוא לא גדול- היה והוא לא ניתן להארכה- היה והאירוע הוא ללא טקס-היה ואין באפשרותך להזיז כלום- זה עדיין מחייב???

תאמיני לי אחותי

אם היית יודעת כמה פיסטוקים שאני פיצחתי, לא היית שואלת. אבל זה לא מפריע לחלום... חלומות לפעמים מתגשמים, לא?
ומי שישמע, מה כבר אנחנו מבקשות, טקס! פאקינג טקס אחד נורמלי! נוותר על הרב והשמונצ'ס... רק תנו טקס! לך תבנה מדינה.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo6.gif

אין דבר יותר מבאס מלפצח פיסטוק! היה לי אחד כזה - עם פיסטוק. נו.. לא החזיק מעמד.

שאלה לי, ברשותך ../images/Emo13.gif

תרגישי חופשי לא לענות, אני בכל זאת אשאל
היה מדובר בבחור שהיית איתו בקשר, פוטנציאל מערכת יחסים או בחור לקשר מיני/זיון/סטוץ/יזיז? למזלי נתקלית בפסטוקים רק במערכות יחסים שנסובו סביב סקס, כך שמאד קל שם לחתוך (את מה שאין לחתוך ממילא) כי זה בכל מקרה ייתחך. אני לא בטוחה שהייתי נוהגת כך בסיטואציה על בסיס רגשי. נכון עם פסטוק לא הולכים לבנק הזרע, אבל זה לא שלילה גורפת, אלא על בסיס אינדיבידואלי, לא? מצד שני, אם על ההתחלה כבר לא טוב, אז למה להמשיך? מצד שלישי...

ואם מגלים מאוחר מדי או יותר?

כשכבר מכירים, אולי אפילו קצת נקשרים, רגשות (?) זה עדיין לדעתך מכריע? אני מניחה שמדובר אכן במקרי פיסטוק קשים, צב שמפחד לצאת משריון שלו החוצה וכאלו... נכון? תודה

ד נ י ת3

New member
טוב...

לא רק הפיסטוק. היו עוד גורמים. אבל אחרי 3 חודשים שניסיתי וניסיתי פשוט התיאשתי

למעלה