ט נ ר י ף

Pixie Corpse

New member
ט נ ר י ף

כן, אני יודעת, מקום שמתאפיין בעיקר כאתר נופש/ "בטן גב" וכן הלאה.. אבל אני, לא בדיוק מתה על הרעיון של לשבת בבריכה של המלון. לא בקטע שלי. אז... אם יש לכם מידע על אתרים בטנריף, או אתרים ברשת שאפשר לשאוב מהם מידע ששווה משהו על טיול מהנה בטנריף, אשמח לקבל תשובה. ליהיא.

liti

New member
../images/Emo42.gif טנריף מ-ד-ה-י-מ-ה!

לא צריך לשבת כל היום בבריכה של המלון כי יש שם המון מה לעשות. קודם כל מומלץ להשכיר רכב (לא יקר) ולהתחיל ולנסוע. הכי מומלץ זה לקחת מלון/חדר באזור פאייה דה לוס כריסטיאנוס/לס אמריקה כיוון שמזג האוויר שם הוא הכי נוח וזה האיזור הכי כייפי לתיירים (יש אזור נוסף בפוארטו דה לה קרוז אך הוא ממש רחוק ופחות נגיש לאתרי התיירות מה גם שהוא הררי וקר שם יותר ולעיתים יש ערפל). המלצות בטנריף לטיול עצמאי עם רכב: אזור לוס קריסטיאנוס: * שיט באוקיאנוס וחיפוש אחר להקות של לוויתנים * PARQUE LAS AGUILAS- פארק עם בעלי חיים והופעות של תוכים מאולפים וציפורי טרף (נשרים, עייטים וכו'). ניתן להעביר שם 4-5 שעות. * הפארק האקזוטי- נחשב ליער הגשם היחיד באירופה (אך לא מתקרב ליער גשם אמיתי...). צמחיה וחיות אקזוטיות ופארק קקטוסים ענק. * כדור פורח - אמנם מחובר לקרקע אבל אטרקציה נחמדה * צוללת צהובה- צריך לבדוק שיש ראות טובה... הר הגעש: בערך במרכז האי נמצא לוע הר הגעש שבמרכזו סלול כביש. הדרך אליו מרתקת כיוון שרואים את השינויים של הקרקע ונכנסים לקניון מלא סלעים בצורות מיוחדות שהטבע עיצב. יש גם רכבל להר טיידה אך הרכבל פועל עד 16:00. אזור פוארטו דה לה קרוז: * לורו פארק- פארק תוכנים ענקי עם פינגווינריום- אקוואריום ענקים עם פינגווינים בו עומדים על סרט נע וצופים בפינגווינים שוחים לצלילי מוזיקה קלאסית. בפארק עוד אטרקציות שונות דוגמת מופעים של כלבי ים ודולפינים מאולפים ועוד ועוד. גם כאן ניתן להעביר בשקט 4-5 שעות מהנות. * הגן הבוטני- גן עם עצים וצמחים בוטנים רבים. לא גדול במיוחד, מספיק לבערך חצי שעה (פלוס מינוס). בנוסף בטנריף יש מסעדות זולות ונחמדות עם אוכל טעים המבוסס בעיקר על תפוחי אדמה, ובלילות יש מופעי פלמינקו במלונות עצמם שאותם אסור לפספס. אם יש לכם זמן, מומלץ לטייל גם באיים האחרים. אנחנו לצערנו לא הספקנו (היינו בטנריף שבוע אך זה לא היה מספיק ונשארנו עם טעם חזק של עוד). תעשו חיים!

למעלה