ט' מחשבה שעלתה לי

kiki girl

New member
ט' מחשבה שעלתה לי

האם אי פעם ארגיש בנוח ליד אוכל?

האם ארגיש בנוח עם עצמי? מרגישה שזה נובע גם מתחושתיות יתר.

הכל כל כך רגיש בלי לראות את האוכל, אבל כשאני רואה אוכל, זה אף פעם לא רק אוכל. אני לא מרגישה בנוח ליד זה. החרדה עולה.

המוח שלי משדר לרצות לזלול ולהקיא, או פשוט רצון לזלול וכמובן החרדה עולה מזה דבר שיוביל בסופו של דבר להקאה...

קולדון

New member
זה משהו שיכול להשתנות.

אני יודעת שזה קשה להאמין, כשנמצאים בתוך זה.
מה שכן, זה לא קורה תוך רגע, וצריך להשקיע את האנרגייה בטיפול הכי טוב ולא להפסיק להאמין.

יש דרך, היא עובדת והיא עזרה להמון אנשים, גם מקרים מאוד קשים.

אל תוותרי על עצמך!

היי קיקי.

אני מאמינה שזה דבר שיכול להשתנות.
אני יודעת איך בשיא המחלה הרגשתי שכל נוכחות של אוכל וכל פעם שיש אוכל בסביבה [רב הזמן, כמובן] אני מוטרדת ממנו ברמה כלשהיא, ושכל נוכחות של אוכל טורדת את מנוחתי ומחשבותי ומעוררת בי כל מיני דחפים.
זה לא ככה היום.

את בתוך המחלה, לצערי עמוק בתוכה, וזה לא מאפשר לדמיין אפילו חיים אחרים, שבהם אוכל מקבל משמעות אחרת ופחותה.
אני מקווה ממש ממש שתגיעי ליום שבו זה לא יפעיל אותך ככה...
וזה בהחלט יכול לקרות.

kiki girl

New member
אני גם ט'

מאמינה שאם היה לי טיפול אינטנסיבי יותר זה היה יותר טוב.

אני אולי מתחילה טיפול קבוצתי. בנוסף לטיפול הרגיל זה לא ספציפית להפרעות אכילה אני מאמינה אבל אני אעדכן בהמשך. אני כבר מחכה לזה.
אבל זה לא טוב כי אני מחכה למשהו שיציל אותי. כל הזמן מחכה לדבר מבחוץ שיציל אותי. כי אני לא יכולה לעשות את זה לבד.

זה כל כך קשה. כמעט בלתי אפשרי , וכשזה מצליח ואני מצליחה לא לעשות את מה שהראש שלי אומר, אני לפעמים בשוק איך הצלחתי. כי זה כל כך חזק מרגיש.

שזה מפחיד אותי.

אני מרגישה שאני מעלה במשקל. ואני לא בתת משקל או משהו כזה.אני רזה אבל זה לא מרגיש לי טוב, לא יודעת למה אני נמשכת לאיך שהגוף נראה בתת משקל. אני גם בבית עכשיו לבד וזה קשה. עושה את הטקסים הרגילים שלי , שהם מסוכנים כי זה יכול להוביל ישר לזלילות , דברים מוזרים שאני עושה עם האוכל , לא אפרט.

מביא לי חרדה שחלק נכנס לגוף, אבל הצלחתי להפסיק ואני כותבת עכשיו. כן חישבתי את מה שאכלתי עכשיו . אבל אני אמורה לא לחשב כמה אכלתי כל היום. כי זה לא עושה לי טוב. וזה גורם לי לזלול יותר. אז אני רק כותבת . ורק בסוף היום שנאי ממש במיטה אני סופרת אם אני רוצה.

אני מוצאת שזה עוזר לי עם החרדה מהאוכל.

אני מרגישה שיש קשר בין החרדות שלי ממחטים , בחדירה של דבר לתוך הגוף ואולי גם לאוכל. קושי להכיל אותו כשאני מפוצצת אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי אני מרגישה שאני לא מסוגלת עם התחושה הזאת , שזה מחרפן אותי. ואני חייבת להתרוקן. ברוב המקרים אכילה "רגילה" גם אם התפוצצתי אני לא אקיא אלא אם כן זה זלילות מכוונות. ולפעמים תחושת ההתפוצצות גורמת לי לזלול עוד אולי כדי להקיא...
טוב אני סתם מספרת לכם פה דברים שאולי בכלל לא חשובים. אז סליחה על השטויות שלי.

יום נעים
קיקי

למעלה