ט ל i i ש - הפתעה!!!

BloodyVampire

New member
ט ל i i ש - הפתעה!!!

3 ניחושים מי אני....

ט ל i i ש

New member
אנשיייםם..!!!

הכירו נא קוווווליןןןןןןן אחת ה-חברות ה-מדהימות ביות ב-עולם.!!! והיא היא צטרפה לפורום שלנו.!!! והיא בדיוק "נורמלית" כמוני...!! תקבלו אותה יפה שמעתם אותי..!?!?!?

BloodyVampire

New member
חחח

טלושקה חולה עלייך!!!! את מושלמת!!!!!! לוב יו!! ומזה נורמלית? לא מכירה תמילה........ דפדפת במילון! תפסתי אותך!!!

BloodyVampire

New member
טלושקה שכחתי לשאול אותך משו...

איך אני עושה פה רשימה של פורומים מועדפים? מה דעתך על שמי? :).

T a L L L

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifאמממ...

ברוכהההה הבאהההההה!!!!

crazy4tc

New member
|אייקון של לאה מתלהבת| ../images/Emo6.gif

יאאאאאאאא שלום לךךךךךךךך ברוכה הבאהההההההה
אני בטוחה שתהני פה ולא תרצי לעזוב!!!!!!!! וגם אם תרצי- מאוחר מדי...
אה ואני לאה דרך אגב...

ברוכה הבאה

והתמכרות נעימה!!!
אם אנחנו בקטע של היכרויות.....אנה הכירו בבקשה את בת דודתי הדר! בלונים, מתנות וברכות יתקבלו בברכה...
<אני אישית מעדיפה כסף, אבל...מה שבראש
> אמפפפ....פייי...שנים לא הייתי פה.... Did u miss me guys??? דרור- ברוך השב...איך היה באילת? טלוש- שמחה בשבילך
לאה- טוב, אין לי מה לומר, את פשוט בלונדינית!
אמממפפפ....מישהו ראה את איתמר?.... <חחח מזכיר לי את המשחק הזה לחפש את אפי...חיחי> ד"שים לכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול חברי פורומ דה קולינג השקסיים, יעלוש ברוכה הבאה! אני בטוחה שתהני ותאבדי את השפיות שנשארה לך מהר מאוד!!!!!! יאללה, פרשתי לדוקים....צ'או!

aYaLoLy

New member
../images/Emo24.gif|אפי|../images/Emo79.gif

היילופפפפפ
שלומממממ אני יולי.. בת 14 וחצי מת"א!!! ואני שונאת אוטובוזים

vogue15

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה...

וזאת גם הזדמנות טובה להזמין אותך למפגש הםורום שלנו בתאריך ה27 לחודש הזה בקניון כלשהוא בשעה כלשהי! בואי בהמוניך!!!

חחחחח

היא כבר הלכה! (יששש...) חח סתאם.... ת'אמת היא לא ממש מחבבת את דה קולינג <ארגגגג...> אפל....משפחה....*חייבים לסלוח* בגללה גם לא הייתי פה איזה 3 ימיםצ <ארגגגג היא גררה אותי לכל מיני מקומות ונדבקה אליי כמו עלוקה לדם...> אבל העיקר שאני שלמה ובריאה עכשיו! (אחרי שהיא העירה אותי כ-ל י-ו-ם בשלושה ימים האחרונים ב-9 בבוקר....גררררררררר *הולכת להשלים שעות שינה*)

למעלה