ט (להשתדל לא לשפוט)

jellybelly1

New member
ט (להשתדל לא לשפוט)

היה לי בולמוס מזעזע שלא הצלחתי להיפטר ממנו. אין לי יכולת להשיג למשלשלים. מאז אני בחוסר תפקוד מוחלט נמנעת מכל הדברים שאמורה לעשות. משותקת למיטה. עם מחשבות שלא מרפות על מה אכלתי ועל דברים רעים אחרים שקרו לי לאחרונה. כמובן שלא מסוגלת להכניס שום דבר לפה כבר 24+ שעות. (חוץ משתייה) עליתי המון במשקל מבולמוס אחד אומלל ומרגישה עדיין נפוחה ויש לי עדיין בחילות. לא יודעת מתי ארגיש שמותר לי לאכול. מרגישה שקרה לי אסון ושאני בגהינום. אכלתי ממש כל מה שנקרה בדרכי. גם דברים ממש גרועים ולא ראויים למאכל אדם.

lital172

New member
לא שופטת

רק משאירה לך כאן חיבוק גדול ומנחם

סליחה שלא יודעת, את בטיפול? מעלה את הדברים האלו שם? התחושות שלך מאוד קשות וחשוב שיהיה לך היכן לבטא את זה.

קודם,

אני רוצה להפנות אותך לתקנון - לבריאות כולנו, בבקשה אל תצייני כמה זמן את צמה. מהר מאד זה יכול להדרדר למקומות לא בריאים על גבי הפורום - שנשאר יחסית בטוח - ובחייהן הפרטיים של אחרות, בטוחות פחות.
זה אולי נשמע לא הגיוני אבל העצה הכי טובה לאחרי בולמוס היא לאכול כרגיל כדי למנוע את הבולמוס הבא ולא להכנס ללופ של בולמוס-הרעבה-בולמוס וכך הלאה. אני שמחה שאין לך יכולת להשיג משלשלים.

אבל נשאיר,לרגע, את כל זה בצד. רוצה לספר מה הביא אותך לבולמוס? מה חשבת? מה הרגשת?

מצטרפת לכל מילה.

למרות שזה מרגיש הפוך,
הדרך הכי נכונה להתמודד עם בולמוסים היא לאכול אח"כ כרגיל.
אחרת הצום וההרעבה כבר מתחילים ויוצרים את הבולמוס הבא.
מצרפת לך קישור לטיפים למניעת בולמוסים
http://www.tapuz.co.il/forums2008/articles/article.aspx?forumid=198&aId=84301

ומצטרפת לשאלה של שישמים מה הביא אותך לבולמוס.

jellybelly1

New member
מישהי הרגישה ככה?

יד שמאל שלי רדומה ומנומלת מהכתף עד כף היד, מהבוקר.
מישהי יודעת מה יכולה להיות הסיבה?

ל3

New member
הי גלי

מהידע שלי כאחות יכולות להיות כמה סיבות: 1 ישנת בלילה בצורה "לא טובה" על היד והיא נרדמה
2. בעיה בעמוד השידרה הצווארי שלוחץ על העצב שמעצבב את היד
3 . האם היד גם שינתה צבע? האם את מצליחה להרגיש דופק רדיאלי ( באזור כף היד בו מודדים דופק?), האם היא נפוחה?
4. מה רמת ה B12 שלך, האם את בחוסר?

מקווה שאת מרגישה יותר טוב ואם זה נמשך גשי להיבדק

jellybelly1

New member
יש אחות בפורום?

תודה רבה
הנימול היום נעלם...
אתמול קצת דאגתי כי קראתי שזה סימן לאירוע מוחי
אבל אני רואה שלא הייתה לי סיבה
במוקד של הכללית אחות אמרה לי שזה אולי קשור לתזונה (שאלה אם עשיתי דיאטה - אולי כי התיק שלי היה פתוח מולה?)
אני לא ישנה על צד שמאל אבל חוסר של ויטמין b12 אפשרי מאוד.

ל3

New member
הי מתוקה

שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב. האחות שאלה אותך על תזונה בדיוק מהסיבה לראות אם את אוכלת מספיק מאכלים המכלים b12 היות וחוסר ב b12 יכול לגרום לאותה תחושת נימלול, עיקצוץ כפי שתיארת. אם יש לך חוסר מומלץ מאוד לקחת כדורי b12 -אלה כדורים שלא בולעים אלה לוקחים מתחת ללשון כי שם יש המון כלי דם והכדור נספג בצורה הטובה והמהירה ביותר

ומודה- אני אחות מוסמכת. תואר ראשון באנגלית ומשם הדרך להסבה לסיעוד הייתה קצרה ביותר כי תמיד ידעתי שזה מה שארצה ללמוד ולעסוק בו. כיום לא עובדת ולמי בכלל יש אנרגיות

למעלה