ט"ו באב שמח!! D:

Digi Lista

New member
לא נפסיק לשים תמונות...

שכחו מכותרות...תיכננתי להישאר כאן אבל אורחים בלתי צפויים הגיעו ורק לפני רבע שעה הם הלכו(עד עכשיו קראתי הודעות...)אורחים שבאים בהפתעה זה דבר נחמד אבל דיי מעצבן...טוב אז אף אחד(אני מתרגלת...) לא מתייחס לרעיון שלי לגביי התמונות...אז אני פשוט אחזור לשים תמונות שמתאימות ליום הזה(היום עדיין לא נגמר...)
ההודעה הזאת הינה רמז בעובי של פיל לכול מי שנמצא כאן...

Digi Lista

New member
לא, שוב!...

אל תגידו לי ששוב כולכם נעלמתי דווקא כשאני מגיעה(מה אני אשמה שהגיעו אורחים בהפתעה?), איך, איך רק תסבירו לי אני כמעט תמיד לבד כשאני נכנסת?זה פשוט מוזר, לא משנה מתי אני איכנס אני איאלץ לדבר עם מישהו אחד- עם עצמי ועם כול ההסתעפויות שלי... לא עוד! אם אף אחד לא נמצא כאן עכשיו(או נמצא ופשוט לא עונה לי...)אני לא אגרר למצב של שיחות עם עצמי, למה אתם שואלים? א. משעמם ב. בשביל לדבר עם עצמי לא הייתי צריכה לעבור מסע שכנועים מפרך(המון שאלות ושיחות, תאמינו לי)כדי שתפוז יפתחו פורום לדיג´ימון יכולתי לדבר עם עצמי גם בלי זה... ג. נמאס לי לראות רצף של הודעות בצבע כחול(כן, אני יודעת שאני יכולה לשנות שם אבל אין לי כוח...) מישהו\ מישהי מתכוונים לא להיות פה אבל בכול זאת להראות נוכחות ולדבר איתי?

star_female

New member
אני עדיין פה...

אני פשוט שמה מה שיש לי ^^; אם יבקשו זוג מסויים אני אשים...

Digi Lista

New member
הנה סימני החיים!...

יופי, אני לא לבד כמו שחשבתי...בואי נדבר ונשיםתמונות לסיום השבוע הזה...(אגב אםתרצו נמשיך את זה...אחרי הכול אהבה זה ממש אחלה!)

star_female

New member
כן, להמשיך!

^_^ דרך אגב, התמונות שלי קצת יותר למעלה בשרשור הזה... אם אני אשרשר אותן למטה הן יגיעו לסוף השורה
אז אני שמה אותן למעלה. והנה ימאצ´י בשביל מאיה ^_^

Digi Lista

New member
ראיתי את התמונות ששמת...

כמו שציינתי אני אבזבז את כול הזמן בשביל לראות את כול ההודעות, ולא כי אני המנהלת, אלא כי אני באמת מתעניינת בכול ההודעות ובכול האנשים שכותבים(אני לפחות מנסה), אני קוראת גם בפורומים אחרים רק שבהם אני דיי שותקת...אני קוראת להשכלה כללית...עד למצב בו יהיה לי מה להגיד... אחלה תמונות...(את שמת הכי הרבה מכול הפורום!
... (וגם מחיאות כפיים שאין כאן...) ואיך אפשר בלי הסמל האהוב עליי?...
חכי חכי אני עוד אעקוף אותך...(יש לי המון תמונות, הבעיה רק לפתוח את הacdsee ולעבור תיקייה תיקייה ולחכות שהכול יעלה...) תמונה לא של זוג(או שלישייה...) אלא סתםתמונה של קן וורומון שנראית לי מתאימה(פרחים וכול זה..)

star_female

New member

וואה! איזה פנארט יפה.... *-* ולא היה לי אותו! ויש לי כל כך הרבה תמונות של קן... *_*

Digi Lista

New member
הנה רצף של טאיטו...

לא צריך להבין את המילים(למרות שבטח יש הרבה שמבינים, שלא כמוני...)פשוט תסתכלו ותפעילו את הדימיון(בעצם אין מה לדמיין...) תמונה ראשונה: טאי תפס למאט את המקום...

Digi Lista

New member
ההמשך...

בפעם הקודמת טאי תפס למאט את הארגז מאט התעצבן ודרש את מקומו... והפעם מאט מנסה דרכים מקוריות להסתדר עם טאי, תופס הארגזים(ואהוב ליבי למי ששכח...)

Digi Lista

New member
ההמשך השלישי...

בפרקים הקודמים של עלילות "הקרב על הארגז" נודע לנו שטאי תפס ארגז והתיישב עליו מה שהעלה את חמת זעמו של מאט והוא ניסה דרך מוזרה לקחת מטאי את המקום, טאי לא וויתר והפעם מאט מנסה בשיטה זדונית אחרת להחזיר את השייך לו(לטענתו..) לא תירצו להחמיץ את הסוף של "הקרב על הארגז" רק בפורום דיג´ימון(דיגימון...) מפלצות דיגיטליות...

Digi Lista

New member
הסוף המפתיע מכול...

בפעמים הקודמות "בקרב על הארגז" טאי תפס ארז והניח עליו את ישבנו, מאט התרגז וניסה שיטות מהפכניות להקמתו של טאי, אך טאי לא הבין את הרמזים ו... הגענו לפרק האחרון "בקרב על הארגז", הסוף יהמם אתכם עד בלי דיי, טאי פשוט לא מבין רמזים מאט רוצה רק ארגז(תראו לפי הפרצוף של מאט...)לא את טאי עצמו...טוב, העיקר שזה עדיין אהבה לא? תודה שצפיתם "בקרב על הארגז", רק בפורום דיג´ימון(דיגימון...)מפלצות דיגיטליות בתפוז...

למעלה