ט"ו באב שמח,הו הו הו

• פותח הנושא sarah
  • פורסם בתאריך

sarah

New member
ט"ו באב שמח,הו הו הו

אוקי... ´חג´ שמח,הוספתי תמונת וולטיינז של ג´יני ודריאקו מתוך DS וגם,הדיון הצפוי... נכון שדריאקו והרמיוני ממש מתאימים?!!! (לא) בכל אופן,כלום ברברה סטריינסד

LuNaTiC

New member
זה מה ששלחת באיי סי קיו?

כי אני לא מצליחה לראות... בכל אופן, אמ.. זה של סטארלינג נכון? יש לה דברים כל כך יפים!!!!!! פעם שמתי פה לינקים לפאנארטים של דד ו - דס... זה פשוט מדהים!! אני מקווה שראיתם.. דראקו וג´יני חמודים.... -ענבל-

S.tal

New member
תמונה נחמדה....

ושלום שוב! ודראקו והרמיוני באמת מתאימים........! טל, t@l

העצלנית

New member
הרמיוני ורון יהיו ביחד

ושום דבר אבל שום דבר. (גם לא כאלה שכותבים דברים כאלה) ישנה את זה. אבל התמונה ממש מגניבה

הרמיוני ורון לאאאאאא יהיו ביחד!!!

כולם חושבים ככה, אבל זה פשוט not gonna happen!!! לא! הרמיוני מתאימה לקראם, כמובן, הם בטוח יפרדו אבל הרמיוני ורון לא יהיו זוג. זה יותר מדי ברור, וחוצמזה תודו שהם לא מתאימים! וגם אם הם כן, הם ידידים. friends. ידידים לא יכולים להפוך לחברים. זוכרים את "נאוור בי ד´ה סיים אגיין" של מלאני סי? בדיוק. אולי יהיה בינהם משהו, אבל הם יפרדו, ויעבור הרבה מאוד זמן עד שהם יחזרו להיות כמו שהם היו פעם- ידידים. נגד הרעיון שהרמיוני+רון=
, הארי פוטר קרייזי

העצלנית

New member
ברור וברור שכן

הרבה ידידים מגלים שהם אוהבים אחד את השני קצת יותר. היה על זה סיפור יפה בפורום אהבה נראה לי ממש לא מזמן. שני האנשים שם גילו מאוחר מידי. רון מאוהב בהרמיוני וגם היא בו (או בדרך לפחות) אני מקווה מאוד שיצא משהו זה יהיה נחמד. &דפנ´ס&- תומכת נלהבת בזיווג

fluppster

New member
רון והרמיוני לנצח!!!!!

ברור שהם יהיו ביחד! זה כל כך ברור! ואני מקווה שזה יקרה בספר החמישי, כי אני כבר לא יכולה לחכות.... והנה, צירפתי פה פאנפיק קצר שכבר פירסמתי פה לפני כמה זמן שאולי יראה לך למה כדאי שהם יהיו ביחד.....

באמת פאנפיק יפה

אבל אני עדיין בטוחה שהם לא יהיו ביחד. כמו שאמרת, זה כל כך ברור! וממתי בהארי פוטר קורים דברים כל כך ברורים??

אני מצטער...

להיות זה שמספר לך את זה, אבל JK כבר אמרה שהם יהיו ביחד... הייתי בצ´ט שבו היא אמרה זאת.

Marty McFly

New member
אל תאמינו לכל מה שג´יי קיי...

אומרת בצ´טים, בתיקשורת... היא מנסה לבלבל. למה שהיא תגיד דברים כאלה, תסבירו לי? אין סיכוי לדעתי שכל הרמזים שהיא אומרת תמיד נכונים.

S.tal

New member
נכון...

הדבר האחרון שג´יי קיי רוצה לעשות זה לגלות עוד פרטים. היא רוצה להשאיר את כולם במתח. ולכן יש סיכוי שהיא לא אמרה את כל האמת.... (עליה אני לא רוצה להגיד שהיא שיקרה...) טל, t@l

Prongs

New member
היא לא משקרת בראיונות שלה.

מה שהיא מגלה זה נכון. אבל היא גם אומר דברים דאבל מינינג שאנשים לא תמיד מבינים. כמו: "מה הארי יעשה אחרי שהוא יגמור ביצפר?" "אתם כל כך בטוחים שאני אשאיר אותו בחיים הא?" זה לא אומר שהיא תהרוג אותו. אבל היו אנשים שהבינו את זה ככה. Professor Prongs J. Potter The Three Founders

והיא לא ממש הרסה...

בעניין רון&הרמיוני, כי זה היה די ברור, לא חושבים? לפחות לקצת זמן... ואת הארי היא לא תהרוג בסוף עם כל הרמזים שלה... ושוב בקשר לרון&הרמיוני, היא לא אמרה בפירוש שהיא תשדך אותם. רק רמזה לזה ש...הם יותר מחברים...זהו...לא שהם זוג עדיין...ויחסים כמו של הרמיוני וקרומילה לא יחזיקו ^^ ושוב, בלי ממש קשר, דווקא היה נראה בספר הרביעי שהרמיוני פחות שמה לב ל"מה שהולך בינה לבין רון" בלה בלה... -ליאת-

Prongs

New member
אל תעוות!

היא לא אמרה שהם יהיה ביחד! מישהו שאל אותה "יש משהו בין רון להרמיוני?" והיא ענתה "כן אבל רון עוד לא ממש הבין את זה. אופיני לבן." זה לא אומר שהם יהיה ביחד! למרות שהם כן.... Professor Prongs J. Potter

רחלי!

New member
הא?

אני לא מאמינה שהיא אמרה את זה! מה?מי?מו?מתי?למה?
רחלי

אוו....

התמונה שלסטארלינג מדראקו סיניסטר... שמתי אותה פה כש...המפ...רק הגעתי, בעיקרון...*מתמוגגת* הם כל כך חמודים ביחדדדדדד! ^^ אני מקווה שתמשיכי לכתוב...את תמשיכי לכתוב, נכון? נכון? -ליאת-

רחלי!

New member
אוקיי:

1.התמונה אולי לגמרי לא מתאימה למה שאני דמיינתי, אבל היא חמודה מאוד 2.דראקו והרמיוני הרגילים (איך אני נשמעת!) ממש לא מתאימים כמובן, אבל דראקו והרמיוני של דד"ס...אני לא יודעת...

למעלה