ט"ו באב הפרטי שלי...

נקיטה...

New member
ט"ו באב הפרטי שלי...

זה היה לפני הרבה ימים... האהבה שבנינו... החלום נופץ. נפרדנו. חיינו במקומות רחוקים... היו דמעות והיה כאב... ועכשיו ליל האהבה... רוצה לספר לכם. אנחנו יחד... עכשיו אנחנו יחד. כמעט חודשיים יחד, חזרה. הוא אני ושני הילדים שלנו - משפחה. הינו שם... כמעט ונגענו בסוף כמעט ובא הקץ כמעט... הכל היה מוכן, הכל כמעט חתום... נמצאים בטיפול... לוקחים נשימה מנסים... להתמודד עם כל הרע ולבנות... אהבה. חדשה. נקיה. בריאה. מנסים לתת לאהבה לנצח... נצליח? זה רק הזמן יגיד... ואנחנו... הרבה עבודה. הרבה כנות. הרבה רצון... ו... אולי נבנה מערכת חדשה ונפלאה... אולי... בכל מקרה... ליל אהבה מקסים לכולכם... והרבה טוב. ענת

מו שיקו

New member
נקיטה

יא מתוקה שכמותך איזה בשורות טובות יש לך כל כך מרגש ונעים לשמוע מתפלל שיצליח לכם תמיד כיף להיות היכן שהאהבה מנצחת י ו פ י מושיקו

ואצלי....

ט"ו באב הפרטי שלי, עובר עם דמעות ואכזבה. ניקי, קוראת אותך...ומנסה להתעודד: היום, היינו ביעוץ נישואין(ראשון), ו... איך בונים אהבה חדשה?, אני קוראת אותך ובשבילך מאושרת- ליל אהבה מקסים לך ולבן-זוגך.

טאקילה~*

New member
נקיטה חגיגה של אהבה!../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

מסתבר שהסובלנות היא האהבה המנצחת.. מזל טוב יקירתי, שמחה בשבילך!

נקיטה יקרה..........

מקווה עבורך שהכל באמת יילך על הצד הטוב כמו שאת/אתם מקווים. שמחה שאת שמחה.........

ק-ס-ו-מ-ה

New member
בהצלחה........

חיי נישואים לא קלים כפי שנוכחתי לדעת.......תמיד צריך לשמור על הגחלת ולטבל את האוכל בטעמים שונים לגיוון. הכל תלוי ברצון. רק זיכרי.......החיים הם עליות ומורדות. צריך כוח ורצון כדי לשאוף להגיע לפסגה. מאחלת לך המון סבלנות, אורח רוח והצלחה במשימה שלקחתם על עצמכם. כן תרבו אושר.

ר ו ח

New member
איזה כייף לשמוע גם...

דברים שכאלה.. הרבה אהבה ואושר ניקיטה! מכל הלב!

U ../images/Emo12.gif

גרמת לי לחייך חיוך מלא !!! רק אושר בשבילך...פחות מזה לא מגיע לך !!!

אוי ניקי..

כלכך שמחה להכנס לכאן הבוקר ולקרא אותך מתפללת בשבילך שתצליחי במלחמה של החיים נשיקה חיבוק אמיץ שקט

נקיטה...

New member
התקווה הזו...

היתה שם. רק ש... אנחנו החלטנו לגעת בה, ולהפוך אותה למציאות. ענת

טליה34

New member
נקיטה

כשרק הגעתי לכאן......מזמן אותך קראתי בשקיקה. איתך דמעתי, כאבתי, הרגשתי. נכנסתי לעולם הווירטואלי ופגשתי עולם אמיתי שעקבתי אחריו בסקרנות עצומה. אני כל-כך שמחה בשבילך, בשביל הילדים שאתם נותנים הזדמנות נוספת. בהצלחה מכל הלב.

י פ ע ת

New member
מחזיקה לך אצבעות ומאחלת...

שבאמת אולי אחרי פרק זמן של מחשבות ,תהיות, כשכל אחד היה קצת עם עצמו, תצליחו לשקם מחדש ולאחות את השברים. עם הרבה אהבה...בהצלחה יקירתי !

giulietta

New member
בשבילך נקיטה

הבאתי את זה פעם לפה... אבל עכשיו זה מוקדש לך, עם הרבה הפתעה ושמחה ותקווה. טעינו די/ אסתר שמיר הימים הקשים חלפו ועברו להם הלאה, ואיתם נעלם הטעם הצורב והמר; ואפשר לפעמים להביט על כל זה מלמעלה כְמה שלא יחזור,כְמה שעבר. רק לא לחזור על אותן השגיאות פעמיים, ושוב לעמוד נבוכים אל מול שוקת שבורה; כי גם אם כבתה השמש בחיק השמים- זה נגמר לטובה, זה נגמר לטובה. די, די, די, כבר טעינו די ; כבר אמרנו די ; כבר שגינו די, די, די- כבר טעינו די... הימים הקשים יכולים להוסיף לנו כֹח: כל פצע נעטף לבסוף בשקט נסתר- ואפשר להתחיל מחדש, וכאילו לשכוח, רק לא לחזור על שגיאות העבר. כי כל המולה מסתיימת, כל רעש רוגע, ואנו שבים זה עם זו אל בין אותם הקירות; ואולי זה יקל להבליג על מה שפוגע, אם לא נחזור על אותן השגיאות. איתך, ג´ול

למעלה