ט' באב

ט' באב

"פותח חיסון נגד השמנה" אם הדבר יתגלה כיעיל, בי נשבעתי שאני צמה ב-ט' באב בשנה הבאה.
בוקר טוב לצה"ל - מצדיעה לכם

שמים1

New member
בוקר טוב

צום תשעה באב היום על חורבן בית המקדש , ודומה כאילו שחרב שנית גם בימינו אנו. אני חשה שתשעה באב כמוהו כיום כיפור... יום של חשבון נפש לאומי והתקופה הזו נראית כה מתאימה לחשבון נפש. שיהיה צום לא קשה מדי לצמים , ושהיום הזה יעבור בשלום , זה יום קשה . בוקר טוב לך חומדת , החיסון היעיל נגדהשמנה הוא פשוט לסגור את הפה. (מחייכת)

בוקר טוב

את מחייכת שמיים אבל את ממש ממש צודקת החיסון היעיל ?? זה ממש כך "לסגור את הפה" ולא לומר: תודה אני בדיאטה לא אוכלת עוגה , אבל "מיישרת אותה" (מנהגי הקבוע..) לאכול רק חצי עוגת שוקולד משובחה "רק קצת לטעום" , אבל בפעמיים ... בלי לאכול "הרבה דיאטה" פשוט ל ש מ ו ר בוקר טוב ליום שקט ליאור

בוקר טוב חומדת ../images/Emo42.gif

לא נראה לי שיום צם אחד ישפיע,דיאטה צריכה להיות עם התמדה ופשוט לחסוך בקלוריות,ספורט והרבה ספורט. כך נוכל להכריז שאנו מוכנים לקיץ ,יפים,דקיקים ושזופים
יום נפלא לכולם ולחיילי צהל באשר הם.

ועכשיו גם אמרו, הבוקר ב T.V סיפרו

שגילו הורמון "בירלין" 'תה בולע אותו ויכול לאכול לאפפה עם שוואמה וציפס עם המון טחינה ואמבה או 350 גרם סטייק סינטה או אנטריקוט עשוי מדיום או וול דאן או אם אתה מעדיף קנלוני או ספגטיני עם פרמאזן מעל עוגת שוקולד לקינוח או מוס שוקולד הכל הגלל הורמון בירלין אחד קטנטן ואנחנו נהייה רזים ודקים כמו לולב קלי רגליים קפיציים וחיוניים חולצת בטן תהייה לנו עם קורקבן שנזם תקוע בו שזוף וחשוף יהייה לנו ליאור

ממציא ההורמון יעשה מליונים../images/Emo130.gif

נשמע מבטיח ורזה ,נראה שההורמון ימכר ויחטף מהמדפים. אני מדמיין לי את השוק השחור מסביב להורמון"משלוח עד לביתך ,הורמון ההרזיה כעת אצלך בבית ב 50$ ,אכול כפי יכולתך והקלוריות לפח" או "למה להתאמץ כשביכולתך להתרווח בקורסא,לאכול מה שבא לך וההורמון בירלין כבר יעשה את העבודה" בנות רוצו לפני שיגמר.

jozefin3

New member
../images/Emo192.gifהורמון להשאר רזים

כל יום ממציאים משהו חדש....
וכל יום מנסים עוד ועוד, ומי אמר שזה יהיה הכי מוצלח....זה יכול לעשות נזק במקום אחר בגוף , ולהשאיר אותו רזה
יום נעים לכולם

jozefin3

New member
../images/Emo25.gifנשיקות לא שכחתי../images/Emo25.gif

בוקר טוב לך ובילוי שמימי ומהנה לך היום
בערב

זו לא המצאה או משהו למכירה ..

זה גילוי, כי זה בעצם הורמון שאצלנו נמצא בגוף אבל קצת רדום לא עובד משום מה זה ישן אז בכל ביס בסטייק שמן תקרא לו לבירלין תתעורר.. תגיד לו בירלין בירלין קומה נא יש סטיק מתגלץ בגרון , ת'פוס'תו , העלם אותו וקשה עשה ממנו עלה של חסה אל תדביק לי אותו לתחת ליאור

dardara

New member
בוקראור קסומים ../images/Emo140.gif

אכן יום תשעה באב אף אחד לא חיב לצום צום זה ענין של בחירה ובאופן כללי היום הזה אנינו קל במיחוד עם צום ובלי צום ובשביל דיאטה יש 365 ימים בשנה כדי לצום ולהוריד במשקל . לאלה שמחפשים זאת ........ יום טוב לכולנו

jozefin3

New member
../images/Emo140.gifיוםטוב לכולםם

צום קל לצמים
ולאלו שלא , יום קל נעים ושקט

טאKילה

New member
היידה אני שפנפנה לצורך העיניין../images/Emo6.gif

מתנדבת להיות נסיונית. אם מצליח אני לא צמא ולא מגדלת צמה. רק מקטינה אותי בכייף.

למעלה