ט' באב

בלקר

New member
ט' באב

שמעתי הרצע של רבי כלשהוא שטען שוועדת וונזה התכנסה בט' באב. בכל אופן השאלה שלי היא, עד כמה הסיפור הזה נכון?

הולמס 30

New member
קשקוש מקושקש

ועידת ואנזה התכנסה ב20 בינואר 1942 , אמצע החורף. כך שהתאריך העברי הוא איפה שהוא בין טבת לשבט. מה שמזכיר לי אדם יקר שהיכרתי שהיה בטוח שחניבעל מקרתגו צר על ירושלים. שתמהתי למקור המידע, הוא סיפר ששמע את הסיפור מרב מכובד. ידידי, הנח לרבנים לעסוק בממבו ג'מבו הקלאריקאלי שלהם. בוא נאמר שדיוק היסטורי אינו חלק מהאג'נדה של רבים מהם.

תגיד הולמס :

הקומוניסטים לא היו מאד שמרנים בעניני מין ? כי ראיתי שאתה חבר בפורום סטוצים ( שזה אגב אומר לטרנספר את האשה חזרה לביתה מיד אחרי שגומרים). בקיצור, אתה בטוח שאתה היית רוצה לחיות במדינה קומוניסטית ? נראה לי שפורום סטוצים שאתה אוהב אותו יסגר מיד עם עליית הקומוניסטים לשלטון ובשטח שיתפנה בשרת מיד יפתח פורום: " שבירת שיאי תפוקה למען העם " היית רוצה שזה יקרה ?

הולמס 30

New member
מיסטר הנדרסון

אני מניח שאתה מכיר את הקשר בין ימין (לאומי או חברתי) ובין שמרנות מינית. ותתפלא, פתיחות מינית יכולה להשתלב יופי עם תפיסה חברתית שיוויונית.

lenski

New member
אתה מדבר כמו איזה סטודנט תמים מהמאה

ה-19. דיברו אז על קומונה, שבה החיים יהיו חפשיים מכל דעות קדומות. היו זמנים... אך למעשה, אם תבחן את כלל המדינות הקומוניסטיות, תראה שהיחס למיניות היא חד משמעי. למשל, בברה"מ, "גן העדן השיתופי", הוכרז: "אצל האמריקאים יש סכס, אצלנו אין סכס." ודורות רבים חונכו כך. שלא נדבר על הומואים, שפשוט נשלחו "להשתקם" במחנות עבודה בסיביר ושם זכו ליחס מיוחד מצד עמיתיהם ה"סטרייטים" הרעבים לבשר.(עוד משהו מעניין: מי ש"הביא" אך לא "קיבל", לא נחשב להומו. עוד עדות להזוּת המערכת הקומוניסטית.) ואנא אל תתחיל עם הדיבורים הרגילים על ש"המערכת הסובייטית היא לא קומוניזם אמיתי", ואם כן, אז אנא תן דוגמא למדינה קומוניסטית, שלא הפכה לסיוט. (אני מתייחס באפן דומה לכל אידיולוגיה טוטליטרית, מה שפוסל על הסף טענות אפשריות שלך לגבי הדת והמינית.)

הולמס 30

New member
בשמחה???

אתה כנראה לא מצוי באידאולוגיות ואיני תמה על כך. לו הייתי רואה בך בר פלוגתא ראוי הייתי נענה ל"אתגר" ביתר חשק. רק אומר שאם אתה סבור שתגובתך משקפת ידע כלשהו באידאולוגיות של השמאל, הרי שעוד קריאה רבה לפניך. והואיל וכבר הגדרתני כטיפש, אין לי אלא להניח לך להסתפק בזה.

lenski

New member
../images/Emo7.gifבהצלחה לך בחיים. תזדקק לה לנוכח

שנאת האנוש שלך.

הולמס 30

New member
יכולת להסתפק בהערה המטופשת הזו

ולהניח לתיבת המסרים שלי במנוחה. היא לא נועדה לשכמותך

lenski

New member
תגיד, הולמס! כאחד, שמתיימר להיות

שמאלני טוב, אתה שמעת על המושג הגדוש אולי סובלנות?! על קבלת השונה שמעת. כי מהפורום אתה דוקא משתקף כפאשיסט טיפש וצר אפקים.

הולמס 30

New member
סובלנות? לאנסקי?

למי? לטרנספריסטים? או לסוציאל דארוויניסטים שכמותך? אם לא היית כזה בור ונעווה היית מצליח להבין את ההבדלים בין אמונותיי וביןפאשיזם. סובלנות? זה יכולה היתה להיות עצה מעניינת לו לא היתה באה ממך

the man is back

New member
אולי גם תמחק אותי ועוד מיליוני

אנשים שמתנגדים לקומוניזם. אולי גם תוסיף אותי לרשימה השחורה שלך ועוד כמה חברי פורום קפיטליסטיים ונצלנים בורגניים שעל ההמון הפרולטרי לחסל???

the man is back

New member
הולמס, גם אני איש מולדת אז אולי

תמחק גם אותי מרשימת ידידך? או שברישמה שלך קיימים רק קומוניסטים ערבים?

הולמס 30

New member
ברשימת ידידיי

מצויים רבים שאינם מסכימים איתי בכל מיני רמות עם טרנספר יש לי בעיה מוסרית , בעיקר עם הקלות שבה מתייחסים לאוכלוסיות שלמות כ"מטרד" שאפשר לשנע. ולפני שאתה קופץ, גם פינוי מתנחלים (ואתה יכול להניח ובצדק, שאני לא סבור שמפעל ההתנחלות הוא מצג של גאונות) הוא לא משהו שישמח אותי מאד בייחוד כשמדובר בקהילות שחלקן כבר בדורן השלישי. מה שבטוח גזענים, או מי שסבורים שבני אדם (כלשהם) ראויים להתייחסות שלילית בשל השתייכותם, לא יימצאו , מן הסתם, בחוג ידידיי

מטרניך

New member
מי שיושב בבית זכוכית אל יזרוק אבנים

גם החתימה שלך מפריעה לכל מיני אנשים שרואים גם בה בעייה מוסרית. אז מה? אתנגד למי שיפסול אותך בדיון המתקיים פה בענייני היסטוריה בגלל דעותיך הפוליטיות שאינן מקובלות עלי. אני מצפה ממך לגישה דומה.

הולמס 30

New member
אני לא יושב בבית זכוכית

ומי שחש שרגימתי הוירטואלית תורמת לדימויו העצמי, שיהיה לו בהצלחה. אתה מצפה ממני??? אתה מרגיש כמו מורה? כמו מדריך בתנועה? לא זכור לי שהתבלטת כעדין, או כבעל הדר. את הפטרונות תשמור למישהו אחר, רצוי מישהו שחושב שאתה ראוי לה.

למעלה