משב רוח קריר
אם יורשה לי, מכובדיי. לצנן במעט את האווירה. הדיון המתנהל כאן אינו על תוכן אלא על סגנון והנו בעל מאפיינים אישיים שאני מניח שרובנו מעדיפים שלא יופיעו כאן. ברשותכם אתייחס לכל השרשור בסעיפים ותוך נסיוןלצנן ולשקף. א. התשובה של הולמס לבלקר היתה נכונה עובדתית ב. היא יכולה היתה להיעשות תוך השמטת מילים מסויימות ולהיות נכונה בה במידה ג. נראה כאילו כמה מיושבי הפורום רק המתינו להזדמנות הבאה שתופיע הודעה של הולמס כדי ל"הרוויח" תגרה הגונה. ד. אני ממש לא חושב שהפורומים האחרים שהוא חבר בהם הם נתון רלוונטי כאן ה. סגנון הוא עניין בעייתי מכל הכיוונים. אני יכול לבקר את השימוש המניפולטיבי והמסולף שעושים גורמים דתיים ואחרים בהיסטוריה . אולי לא הייתי משתש במונח "ממבו ג'מבו" אבל נראה לי שנעשה נסיון שלא להכליל גם שם. ו. הולמס, גם אם גילית שכתבת "ידידי" למישהו שאינך רוצה שיהיה כזה. יכולת לוותר על ההודעה השניה (אולי לא היינו מרגישים?) ז. לכל מספידי הפורום - התכתשויות היו כאן גם בעבר. אני עצמי זכיתי בעבר להתייחסות שאינה ראויה (בלשון המעטה) מאחד מיושבי הפורום הקבועים. ובחרתי לומר את דברי ולהימנע ממגע איתו. הפורום שרד כבר דברים כאלו בעבר. ח. "הפוסל במומו פוסל" ומאחר שמצוי אני במחיצתם של אנשים נבונים. מעבר על השירשור יבהיר את כוונתי.