שמעי...כל עוד אפ אחד לא מסלק אותכ..
אז אני יסלק אותכ..
.. סתמ דודתי...(ברגע זה...גמ את נחשבת לדודה אמיתית) תמיד ידעתי שתאהבי את המקומ...כמו כולמ..
אז דודתי... אני עכשיו יקדיש לכ שיר...ש...מאוד נגע בליבי...חכי..תני לי לחשוב אל 1.. הופהההה....קבלי שיר.... השיר שלי ושל לילכ...(שאגב שנימ לא דיברתי איתה וזה עצוב..
) ועכשיו הוא מוקדש לכ.. ליפול\היהודימ (מילימ ולחנ:תומ פטרובר) אולי זה אני או שאולי רק נדמה לי ואולי השתנה בי הכל מי שמושכ בחוטימ תפסיק לימשוכ רק ממני כי כבר נמעס לי נמעס לי לסבול אבל את את לא נותנת לי ליפול את לא נותנת לי ליפול ושתי עיני דומעות עד שאני לא יודעת יכול ליראות עוד(
) ואני זה לא מסתדק לי מעולמ לא תכננתי לגדול אני רוצה להאמינ אבל אתה לא עונה לי עד שנמעס לי נמעס לי לשאול אבל את את לא נותנת לי ליפול לא את לא נותנת לי ליפול ושתי עיני דומעות עד שאני לא יכול לראות עוד זה אני או שאולי רק נדמה לי ואולי לא הספקתי הכל גמ זה קורה ליפעמימ גנ לפעמימ זה קורא לי ואז נעמס לי נמעס לא יכול אבל את את לא נותנת לי ליפול את לא נותנת לי ליפול ושתי עיני דומעות עד שאני לא יכול לראות... ממני עליכ...בתיקווה שלילכ תיסלח לי..
וזהו בהביי ואל תיתנו לאנשימ ליפול...(ולא התקוונתי לליפול בדרכ...ליפול להיתדרדר לסמימ) אגב מקודמ ראיתי הודעה... מה שאומרימ בבצפר לא משפיע משהו כזה... אז רק שתדעו... רציני אני אומרת...מה שעושימ בבצפר...זה הכל בול
רציני...ניתחנו את זה בשיעור עד שהגענו לנקודה שהמרצה פשוט לא ידע מה להגיד... וזהו... בהביי ולילה טופ באמת.. אני זזתי לזולה.. ממני רוני הסטלנית ל.