..
אני לא יודעת לתת לרגשות לעלות. הבכי, לפחות מבחינתי, הוא הצעד הראשון בדרך לפגיעה. כי אצלי, אני כבר למדתי לא לבכות. מגיל ממש קטן, כ"כ הרבה דברים רעים שקרו, ואני הייתי שם, אפילו כשאנשים שהיו ממש קרובים אליי מתו. ולא בכיתי. אני הייתי צריכה להיות החזקה, כי הרגשתי שאם אני אבכה, אם אני אשבר, הכל יתמוטט.
אז כשאני בוכה, זה אומר שאני ממש מפורקת. זה בכי שזה בלתי נשלט, שרק המצב הולך ומדרדר, זה לא גורם לי להכיל את הרגשות. זה גורם לי להתפלש בתחושות הרעות, זה גורם להצפה עוד יותר, זה גורם לי לפגוע.
אז או שאני מדחיקה את הרגשות, מנסה לא להרגיש כלום, או שכשאני בוכה-- אני מוצפת, ואני מרגישה כ"כ הרבה שאני פשוט רוצה לא להרגיש, או להרגיש משהו קונקרטי (כמו למשל הפגיעה).
והיום, אחרי לילה שני זוועתי, עם שעתיים שינה, ניסיתי לתפקד. וכבר בקושי הצלחתי. הגעתי לבצפר באיחור, והמורה לא רצתה להכניס אותי לכיתה. וזה היה כזה מכעיס וכואב, ואני--. אפילו לא יכולתי להסביר. אז חיכיתי בחוץ. ונלחמתי בעצמי לא ללכת לשירותים ולפגוע. רציתי רק לא להיות.
ומה שבעצם קרה בערב... זה שלפני כמה זמן, בחרתי, במודע, לפרוש מאחד המסלולים שהייתי בהם. וזה תחום שנורא מושך אותי, ושאני עדיין ממשיכה לעסוק בו. פשוט.. זה לא אותו דבר. זה היה מסלול נורא אינטנסיבי, של לחזור כל יום באמצע הלילה הבייתה מהבצפר והחוגים, ובאיזשהו שלב, הרגשתי שזה פשוט הרג עצמי. ויש שני תחומים שנורא מושכים אותי, שכשאני בהם- אני מרגישה חיה. ואני כל הזמן קרועה בין הבחירה ביניהם. אז כשהייתי במסלול, ולא הרגשתי שלמה כשאני לא בתחום השני, החלטתי לפרוש. וכל המורים שלי אמרו לי כזה "מה את נורמאלית?", "את כ"כ אוהבת את זה, את כ"כ משקיעה".. אבל אני לא מסוגלת לעשות משהו שאני לא נותנת בו את כל כולי. אז החלטתי לפרוש. ואז התחרטתי. ואז כבר לא יכולתי לחזור. ואני כן ממשיכה באותו תחום. אבל.. זה לא אותו דבר. והיה לי עצוב, הייתה לי צביטה קטנה שאני רואה אותם, ואני לא שם. ועד אותו רגע, לא קלטתי שבאמת פרשתי, שבאמת אני לא אהיה שם.