טשטוש

טשטוש ../images/Emo187.gif

העיר הזו נהדרת! על חנויותיה על נגניה(ברחוב) על ריחותיה על צבעוניותה על ערנותה חסרת הגבולות על חלונות הראווה ועוד ועוד ועודדדדדדדדדדדד!!! לא משנה כמה "אחר" אחליט לצאת לרחוב תמיד יצעד מישו מולי שיעשה את זה טוב ממני!
אבל הטשטוש הטישטוש, אידיאל היופי נעשה כלכך חד מימד עד שנראה שהוא מטשטש אפילו את הבדלי המין. מה טעם לגברים להפוך נשיים כלכך? ואולי אנחנו עומדים בפתחו של עידן חדש ומשובב נפש, בו "הנשיי" הופך ללגיטימי ?! פחות שיער פחות קלוגרמים פחות בגדים על הגוף יותר מכוני כושר יותר מכוני לייזר חולצות וורודות ופרחוניות(יותא משיש לכל אישה בארון הבגדים שלה) ואולי בכלל החל הגבר לפתח תפישה אישית ועצמאית של אובייקט מין ומושא לתאוותן של הנשים??!!! זה החופש אלה ההסתובבויות.... תוהההה... בוקר טוב ישראל

מצוטטת

New member
../images/Emo35.gif

את ת'כוונת על הגברברצ'יק המטרוסקסואל בטח, זה מה גנב לנו ת'שעווה ועכשיו מינסה להתחבר לצד הנשי שאין לו
........... אוך אופו ימי הסטרייטים עם השרירונים מהמחרשה והטורייה אופו)))))))))))))

אההה נכון

המציאו לו שם מטרו אפרופו מטרואים... מה דעתכן על חולצותיו של אברי גלעד על הבוקר איך שפותחים ת'עיניים?!
הזוייה

n o g a1

New member
טשטוש/פטריות?

האם יש קשר?
ולעניין... הגבר החל לפתח תפישה אישית עצמאית של אובייקט מין בדומה לנשים (אם הבנתי נכון). אז... מילא תפיסה אישית. מילא עצמאית. אבל שהחל לפתח... זו הגזמה:))! ונניח שהכל נכון , מי אמר להם שנשים אוהבות גברים עם "לוק" נשי?

אני בעד טשטוש ../images/Emo141.gif

איפה זה כתוב, שצריכות להיות רק שתי אופציות, "גברי" ו"נשי" ?

יש אינסוף אופציות ../images/Emo141.gif

במרחב המשתרע בין הנשיות האולטימטיבית (נגיד, ג'וליה רוברטס) לבין הגבריות האולטימטיבית (נגיד, ארנולד שוורצנגר) יש אינסוף אפשרויות, וכל אחד יכול לבחור איפה מתאים לו להיות. מן הסתם בזיקה מסוימת לנתונים הביולוגיים שלו.

d a n i e l s 5

New member
את באמת טושטוש....

אז..... מכיוון שאנחנו ברטרו כל הזמן ...כי אין כבר מה לחדש :) בואי איתי במנהרת הזמן עד......למאה ה-18 (הכי רחוק שיש לי בראש כרגע) זוכרת? גברים בפאות, עם מק-אפ על הפנים .... שנות ה-80 ...החולצות של אברי גלעד של היום מככבות כבר שם מעגלים שכאלה......רטרו שכזה והמטרוסקסואל..שרק עכשיו גילית אותו ...מככב ברחובות העיר כבר שנתיים בערך...... אין חדש תחת השמש ! ובכדי שלא תגידי בעוד שנתיים , לא ידעתי ... הנה אני מודיעה לך ש..... עידן ה"גבר גבר" בדרכו חזרה ....בצעדי ענק . אז מי שעוד לא מרט....קצץ....עשה גבות זה הזמן , רגע לפני שזה יגמר....... ברוכה הבאה לעיר הגדולה :)

d a n i e l s 5

New member
מה זה אומר עלינו?

ראיתי לך את "מצעד הגאווה" תהנה מותק ! רק על תשכח לחזור ולספר חוויות . מחכים לך.

מקווה שלא יכאב...../images/Emo3.gif

אל תגלי לאפ'חד..אבל אהיה שם במסגרת העבודה..בחיי.. עבודה טובה יש לי.. דואגים לחלק לנו מבעוד מועד "קרם שיזוף" KY להגנה..

למעלה