טשטוש ראיה

טשטוש ראיה

לאחרונה, לאחר ארוחת צהריים אני סובלת מטשטוש ראיה. אני נוהגת לאכול ארוחה המורכבת מכל אבות המזון: בשר, ירקות ופחמימות, משתדלת כמה שפחות שמן. האם מישהו נתקל פעם בתופעה? הייתי שמחה לשמוע. אני כמובן לא אקח זאת כיעוץ מוסמך, סתם מסקרן אותי...

WhiteBear

New member
עד כמה כבד לך ?

אחרי הארוחה - עד כמה את מרגישה כבדות ? אני לא איש מקצוע, ואשמח לשמוע את דעות המומחים. מה שכן - ידוע שעיכול מזון דורש הרבה דם, ולכן בזמן העיכול אנו יכולים להיות נטולי אנרגיות. וזה עשוי להיות מקור לטשטוש ראיה. איך זה נישמע לך ?

נשמע מאד הגיוני

בדרך כלל לא כבד לי, כי אני אוכלת את הכמות המתאימה לי. יחד עם הנתון של הטמפרטורות והלחות (אני מאיזור גוש דן) בזמן האחרון, נשמע הגיוני.

WhiteBear

New member
אגב, יכול להיות

שמי מהמטפלים פה יוכל לומר שהתגובה הזו מעידה על משהו יותר מעניין. נגיד חולשה של מערכת העיכול ששווה לחזק באמצעות טיפול, או תשומת לב אחרת למזון או יותר מנוחה. אבל נחכה ונשמע את דעת חכמים ממני :)

stpom

New member
טשטוש ראיה

שלום שושנת קהיר. לכבד יש השפעה כללית על העיניים. טשטוש ראייה, מצביע על חוסר איזון בפעילות הכבד. הכל עניין של תהליכי עיכול.הכבד מושפע משינויים רגשיים (כעס, זעם, חימה, התפרצויות). אכילה בשעת מתח וכעס, עבודה בתנאי מתח ולחץ נפשי ועצבנות-גורמת לחסימה אנרגטית של הכבד. יש לשים לב לאכול "מזון מתאים", בזמנים מתאימים, להקפיד על אורח חיים בריא. אסתר פומרניץ הומיאופתית קלאסית ויוצרת. 0522741535

למעלה