טרריום...

kingsnake

New member
טרריום...

יש לי טרריום 62*30*34 (אורך*רוחב*גובה).. יש לו חלקים של עץ על הפינות והוא בנוי מזכוכית יש לו גם דלתות הזהה ו4 רשתות שתיים בצדדים אחת מאחורה ואחת למעלה.. עכשיו השאלה אני מוכר אותו אבל בכמה כדי לי למכור אותו?

scobras

New member
יש לי כמעט אותו דבר...

רק שאצלי הוא 60*30*30 (אורך*רוחב*גובה) רשת אחת ממתכת מאחורה ואחת למעלה גם הוא עם דלתות הזזה הדבר היחיד שלי אין זה העץ שאתה מדבר עליו. בכל אופן קניתי את שלי מאיזה אחד ב250 שקלים חדשים :) אם אתה יקרן תמכור במחיר עד 300 לא יותר... רוצה להיות נחמד ולהתחשב בעובדה שזה יד שניה תמכור גם בסביבות ה250 עד 270 peace out :)

scobras

New member
לא היית צריך להגיד לי את זה....

:( למה אמרת לי את זה :( אני מרגיש פראייר חושלינג :( :(

naja

New member
אין לך מה להרגיש פראייר.

לא שילמת עליו פחות ממה שהיית משלם בחנות. טרריום אקזוטיקה בגודל הזה אף אחד לא ימכור לך ב80 ש"ח, כך שאתה ממש לא צריך להתבאס.

Nailicq

New member
מה אתה אומר? באמת?

בו נשמע איפה... רק הזכוכית עולה יותר שלא לדבר על המסילה...

שוב זה לא אקזוטיקה אז אין מסילות

וד"א אני ראיתי טרריום שהוא כן אקזוטיקה רק 50 ולא 60.. שעולה 100 וזה אקזוטיקה! ומה שהוא מדבר עליו זה לא אקזוטיקה

אוקיי טעות שלי זה כן אקזוטיקה

אבל דיי מוזרה.. הנה היא http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200509182001598131&id=200510221520263756&user=nir060

tom klein

New member
ניר!!

תוסיף לבירית מסתור ! למה זה ככה? למה היא בלי מסתור? בגלל שהיא בירית? חח סתם אחי הייתי ממליץ להוסיף לה מסתור קטן ..

FreakOn

New member
אקזוטיקה או לא:

לא שווה יותר מ120 ש"ח לדעתי... תקשיבו לזה: הטרריום האחרון שקניתי: טרריום: מטר על חצי על חצי, שתי דלתות אקזוטיקה, מצע למכרסמים (אבל עזבו את זה...), מד טמפ' של אקזוטרה (נע בן 25 ל35 בחנויות), גזע עץ ענק (מחיר בחנות של יקרנים: 180 ש"ח, אני מאמין שאפשר להשיגו ב50 ש"ח...), צמח סינטטי (בערך 15 ש"ח -+ בחנויות), הטרריום בא עם שתי בתי מנורה מובנים בצורה יפה מאוד, ובבתי המנורה היו 2 מנורות של אקזוטרה, אחת: אור שמש, השניה: חימום, שתי המנורות באות עם מפסקים ובלה בלה בלה. הטרריום נמכר לי =ב=ל=י= סדקים ובלאגנים!!!... המחיר ששילמתי עליו היה 400 ש"ח בלבד!!!! ולא.. לא הכרתי את הבנאדם שקניתי ממנו.... זה נראה לכם שווה יותר מ120? Guess again....!

למעלה