טרריום

salingre

New member
הטרריום 60 ס"מ גובה לא 90

חשבתי לצד הקר לשים 40 ולחם לשים 60 מה אתה אומר? יספיק לא?

60 בחם ו-40 בקר...

לדעתי עשוי להספיק אבל ליתר ביטחון תעשה ניסיון ליקראת החורף.

salingre

New member
תודה לך יהודה

כמו שבאבא ג'י אמר לי אני קודם כל ייצב שם את הטמפ' ורק אז יחזיר את הנחש

רן333

New member
קשה לי להאמין ש-60W יספיקו.

אם כבר נורה, הייתי הולך על נורת ספוט של 250W, בשילוב תרמוסטט ודימר.

salingre

New member
רן

אתה יודע מאיפה אני יכל לקנות את זה? ומה בערך המחיר? תודה

salingre

New member
עוד שאלה לרן 333

יש לך משהו כזה http://www.pro-products.com/proheat.html נכון? כמה זה עולה ומאיפה אפשר לקנות את זה? זה מקרין חום או אוויר חם? תודה אורי

רן333

New member
נכון מאוד.

אמצעי החימום שאתה מדבר עליו נקרא heat panels, או radiant heat panel. מתקינים אותו בתקרת הכלוב, והוא מקרין חום כלפי מטה. אני משתמש בזה כבר מספר שנים, ולדעתי זה אמצעי חימום מעולה. איפה אפשר לקנות את זה? - בדיוק בכתובת שרשמת בהודעה שלך. את המחירים תצטרך לברר בעצמך (באתר הנ"ל); אני כבר לא זוכר כמה בדיוק זה עלה.

רן333

New member
נורות ודימרים

נמכרים בחנויות חשמל. את המחירים אני לא מכיר. כבר הרבה שנים שאני לא משתמש בנורות לחימום. בנושא בקרי טמפרטורה (תרמוסטטים) - אתה מוזמן לחפש שרשורים קודמים כאלה בפורום (נסה את אופציית החיפוש המתקדם). נדמה לי שהיו כמה כאלה.

הטרריום נראה טובה ובגודל מצויין

הייתי מציע לך רק להחליף את הרשת בפתחי האיוורור לרשת נירוסטה כמו שיש באקזוטיקות או לוח אמזונית. את הרשת חלונות הבואה יקרע בלי שום בעיה כשהו קצת יגדל, זו רשת ממש חלשה.

salingre

New member
אוקי תודה רבה

על העצה.. מתי שאני יטפל בחימום אני גם יחליף רשתות

tom klein

New member
כ-ל ה-כ-ב-ו-ד

יפה לך אחי גודל מרשים מאדד אני בטוח שהוא יהנה שם מאד!! זה טרריום שלא יבייש גם בואה נקבה בוגרת --לדעתי! כל הכבוד על ההשקעה אבל! אחי אם כבר השקעת כל כך בבניה ובעיצוב יכולת כבר להשקיע עוד כמה שקלים בודדים ברצועות פלסטיק יפות לצצדדים של הרשת חח?? חח סתם אחי בכל זאת כל הכבודדדדדד !!

tom klein

New member
אגב .!

הייתי מחליף את הכלי מים ליותר גדול --משהו שיכול להכיל את כל הנחש ודואג לזה שהוא לא יוכל להפיל את כלי המים כיי חבל זה ירטיב תשבבים ויגרום ללכלוך ובאלגן..

salingre

New member
תודה רבה אחי

הכלי הוא זמני עד שאני יארגן כלי יפה וגדול יותר.. היו לי רצועות דיקט מצופות פורמייקה אבל איבדתי אותן :)

למעלה