טרריום למתכדרים

Rea Livny

New member
טרריום למתכדרים

טרריום במידות: 50X50X100(אורך,רוחב,גובה), יספיק לזוג מתכדרים בוגרים? או אולי אפילו 3 מתכדרים בוגרים... תודה, רע.

T M Y

New member
אתה שואל עוד?!?!?

מתכדר אחד יחיה בכזה טרריום חיים טובים ל2 מתכדרים יהיה צפוף שם אבל זה עדיין בסדר למרות שזה תנאים מגעילים לדעתי 3 מתכדרים.. זה ממש סבל לחיות-על תעשה את זה!! קראתי הודעה שמישהו כתב שאתה מבין טוב לאלה בנחשים.. ואני מאמין שאתה יודע ש3 מתכדרים בטרריום כזה זה תנאים מגעילים..!

זה באמת צפוף שלוש בטרריום כזה...

לא צריך להיות גאון בשביל לדעת...(ואני ממש לא גאון) אבל למה לצעוק? תסביר לו והוא יבין...

T M Y

New member
מהסיבה הפשוטה

שאין דבר כזה חצי נחש.. אז נחש שלם זה המינימום והמקסימום:)

אפשר לשים שם יותר מנחש אחד!

נחש עם שני ראשים זה שניים אבל במחיר של אחד! מואההההה ניצחתי!

o r i 6 6 6

New member
אני פשוט לא מבין אותך

אתה מגדל כ"כ הרבה נחשים......ואתה יודע איזה גודל מגיע מתכדר אתה באמת לא יכול לחשוב לבד??? אני אשכרה לא מבין כשלי לא היה מספיק לחות אצל הפיתונת דם ישר הוספתי קערת מים שמתחתה כבל וסתמתי אחת הרשתות אוורור. שאלתי בשביל זה? לא! כי זה כ"כ פשוט להפעיל קצת את הראש....... מגדל עם אוסף כמו שלך צריך לדעת א-ב בזוחלים.......ולצערינו זה לא המקרה וכדי שלא יגידו שאני מגיב רק דברים רעים, אז הנה אני עונה לך: לא

1צחי

New member
בניגוד

לכל החברה כאן,אני חושב שטרריום באורך מטר על חצי מטר בהחלט מספיק גם לשלושה מתכדררים. תוסיף הטרריום ענפים בצורות שונות ותדאג שגם האויר יהיה חם ולא רק הקרקע ולא תהיה לך שום בעיה (שים לב להאכלה בניפרד).

אני חושב...

שלשני מתכדרים זה בסדר...שלושה לא ניראה לי...הטרריום שלי 90 ושניים לדעתי זה הגבול מכיוון שתוסיף לזה מחסה בצד החם ובצד הקר וקערת מים וענף והרי לך צפיפות במידה ותשים שלושה מתכדרים.

gaichuk

New member
לדעתי יספיק לזוג מקסימום.

וגם זה בתנאי שיש יותר ממפלס אחד לפחות בחצי משטח הטרריום. אולי מישהו שמגדל מתכדרים יוכל לתת חוות דעת בנושא?

רן333

New member
אני חושב שזה יספיק לזוג, אבל

כדאי, לדעתי, לגדל כל אחד מהם בכלוב נפרד. את הסיבות לכך פרטתי כבר בשרשורים קודמים. ואם אתה מאמץ את ההמלצה לגידול בנפרד - הייתי משתמש כלוב מעט יותר קטן. את הנחשים שלי אני מחזיק בכלובים שמידותיהם 90x45x40 ס"מ (גובהxרוחבxאורך), ולדעתי כלוב במידות האלה הוא כלוב מרווח מאוד גם עבור הפיתונים המתכדרים הגדולים ביותר שאני מכיר.

למעלה