טרק בקצ'קר קצת עזרה...

• פותח הנושא wow23
  • פורסם בתאריך

wow23

New member
טרק בקצ'קר קצת עזרה...

אני מתכנן את המסלול הבא מה דעתכם (המראה ביום שישי בבוקר) 0. landing in trabzon at 18:30 1.ayder- yukari kavron 2. להקיף ממזרח yukari kavron - deniz gulu 3.deniz gulu- kackar peak - as close as i can get to olgunlar 4.olgunlar - barhal אולי מישהו זוכר שעות של הדולומוש לברהל מאלגונלאר? 5 barhal - karagol 6 karagol- lilber golu 7 back to ayder 8 leaving from trabzon at 19:00 חוץ מזה כמה כסף בערך כדאי לקחת איתי בהתחשב בזה שאני מתכוון לישון בפנסיון 2 לילות כל השאר באוהל אני לא אשכור מדריך או חמורים 100$ ? 200$? ואם אפשר אז לפרט סידרי גודל של מחירים

sela v

New member
לגבי כסף

אני חושב שתמיד שיהיה בכיס קצת יותר מאשר קצת פחות.

wow23

New member
עדיף יותר אבל כמה?

שמעתי מספרים מ100 עד 600 אני חשבתי לקחת 200 ורציתי להתיעץ ולקבל מידע מנסיונם של אחרים.

ihtiyar

New member
להזכירך מספר פרטים: השבוע השני

של ספטמבר הוא קצת הימור מבחינת מזג האויר. בחלק הדרומי של הרכס הטמפרטורות יכולות בקלות לצנוח לסביבות האפס (ולמטה מזה) בלילה. בחלק הצפוני, לכיוון הים השחור, צפויים גשמים. בדוק באתרי מזג-אויר (ERZURUM לחלק הדרומי, ו-TRABZON לחלק הצפוני). אני חוויתי שלג בחלק הדרומי בשבוע הראשון של ספטמבר לפני מספר שנים. בנוסף לכך: הכפריים נוטשים את היאיילות הגבוהות בסוף אוגוסט, או בשבוע הראשון של ספטמבר. הדבר יכול להשפיע גם על תדירות הנסיעות/טרמפים.

wow23

New member
בדקתי את מזג האויר

יש משהו בזה שקצת קר אבל לא סוף העולם בדקתי את התחזית ל4 ימים הקרובים בטרבזון יש 15-22 וסיכוי של 30% לגשם ובארזרום 5-25 מעונן חלקית השלג שראית לאיזה גובה הוא נערם? יותר מ20 ס"מ? אני מתכנן רק טרמפ או דולומוש אחד מאולגולנר לברהל. ותחזיקו לי אצבעות שיהיה יום יפה בשביל לטפס לפיסגה.

ihtiyar

New member
הצצתי כרגע ל-http://www.weather.com

ובמחוז טרבזון הטמפ' אמורות לצנוח עד אפס. השלג שירד לי בתחילת ספטמבר היה קלוש למדי, והחזיק עד אחה"צ. הקור בלילה היה לא נעים. תצטייד!!!
שיהיה לך חם בלב, ואויר צלול לתצפיות מרהיבות. כשתהיה שם, תחשוב עלי משוטט 3 שבועות בהרים ובואדיות של קורסיקה....

itaynegev

New member
לשאלה מספר 4

הדולמוש יוצא בערך ב 0600 בבוקר מאולגולנר לברהל (מידע בן 3 שנים)

Taco

New member
Dolmush

Two weeks ago ıt left ın 5:30 ın the mornıng and no more ın the same day, lıke all days ı thınk.

בלירות זה הרבה אבל..

בדולרים זה יצא קצת פחות. 200$ לשבוע (?) זה נשמע סביר ביותר. מזרח טורקיה עדיין זול (למרות שמתייקר בהתמדה בשנים האחרונות). לינה - סביב 10$ ללילה נשמע סביר. אוכל גם זול וגם יכול לעלות דולרים בודדים ליום. נסיעות קצת פחות זולות, במיוחד יחסית למרחקים קצרים, אבל במרחקים שאתה תיסע - כלומר לצאת מהשדה בטרבזון לתחנה מרכזית ומשם ל-AYDER זה גם זול. דרך אגב - אם אתה בעניין חיסכון - ביציאה מהשדה בטרבזון לך ברגל כמה מאות מטרים עד לכביש הראשי ומשם קח דולמוש לעיר. אופיר

wow23

New member
תודה על העזרה

אני ממריא בבוקר תמונות יפורסמו כשאני אחזור

למעלה