טרק בנפאל

MikeE

New member
טרק בנפאל

רציתי לדעת על הטרק בנפאל של ה-8 ימים בערך מה אורך המסלול כולו? כמה מומלץ לעשות ביום? ומהי רמת הקושי לאנשים שרגילים לעשות ספורט(אופניים,שחייה וכו) אבל לא בצורה אינטנסיבית תודה רינת

kogawa

New member
איך קוראים לתאילנדי בבנגקוק?

טרק של 8 ימים לא עוזר לאתר לאיזה טרק אתה מתכוון. מסלולים קצרים מוכרים לי ה-ABC והגומסון אבל גם מלוקלה לתאמה וחזרה מתאים. ככלל, מסלול שאורכו ננקב בימים ההליכה היא של 5-6 שעות ולא של הספקים, לכושר יש משמעות משנית לעומת ההסתגלות לגובה, ורבים הספורטאים הנופלים עקב רצון "לקרוע את ההר". אורך ממוצע של מסלול 8 ימים הוא בקרוב טוב כ-8 ימים, ואין חשיבות מרובה לרמת הקושי או הכושר. אם תציין שם מסלול וודאי תקבל תשובה מוסמכת יותר.

MikeE

New member
יש עוד דעות בפורום ../images/Emo35.gif

כרגע אנחנו ממש לא מאופסים על היצע של המסלולים והאופציות האפשריות (בגלל זה אנחנו שואלים). פירוט היה עוזר לנו מאוד.

sela v

New member
דעות על מה?

לא רשמת לאיזה מסלול אתה מתכוון. אין כזה מסלול שנקרה מסלול 8 הימים.

MikeE

New member
אנחנו מחפש מידע על כל מסלול אפשרי

עקב זה שזה הטיול הראשון במזרח, אנחנו לא ממש מכירים ורוצים יותר מידע. אנחנו מתכוונים לבלות שם חודש.

Yo-man

New member
סליחה על ההצקות, אבל למה 8 ?

אם זה מפחד של לסחוב דברים כל כך הרבה ימים - יש פורטר (סבל) שעולה כמה $$$ ליום ועוזר לכם עם הציוד. אם זה כי אתם מעריכים את הכושר שלכם כמספיק ל-8 ימים ולא יותר, יש כמה מסלולים קצרים יותר (של יומיים שלושה) ותוכלו לחבר כמה מסלולים כאלה כדי להגיע ל-8 ימים. אני מאוד ממליץ על האאונד אנאפורנה. זה 15-21 יום (תלוי בקצב וכמה בא לכם לשבת בעיירות שבהרים). יש כמה ימים לא קלים, אבל כל יומיים הנוף משתנה באופן קיצוני, וזו אחת החוויות המספקות ביותר שתעבור בטיול. אפשר, כאמור, לטוס לג'ומסון, באמצע הדרך חזרה מהפס של המסלול הארוך חזרה לפוקרה. יש בזה משהו חסר, בל סך הכל גם החלק הזה של הטיול יפהפה.

../images/Emo45.gif האראונד מדהים!

לא קצר אמנם, אבל יפהפה. ולא צריך להיות בכושר במיוחד. אני לא בכושר בכלל, היום הראשון היה לי קשה מנטלית בעיקר, ואחר כך יש כמה ימים קשים אבל זה שווה את זה. פשוט מדהים. ואם אני כבר מדברת על האראונד, אז הסייד טריפ ממנאנג לטיליצ'ו לייק מומךץ בחום! נעה (נעים מאוד, פעם ראשונה כאן בפורום)

למעלה