טרק באגואסטורטס

yonia3334

New member
טרק באגואסטורטס

שלום לכולם, באמצע יוני אני מתכוון לטוס לירח דבש בפירנאים, והצלחתי לשכנע את אישתי לעשות גם טרקון קטן. הבתי שהפארק אגואסטורטס הוא מקום ממולץ ביותר, הכיוון הוא לטרק בין יומיים או אולי אפילו שלושה. קראתי על ההמלצה באתר GOTRAVEL לטרק בין יומיים http://www.gotravel.co.il/travel/index.asp?p=2112, הוא נשמע מעולה, מישהו יודע מה רמת הקושי שלו? (ביחס למיינסטרים בנפאל ודרא"מ) כמה קילומטר? אשמח גם לקרוא על המלצות לטרקים אחרים באזור, מישהו מכיר? רוב המידע שמצאתי מכוון לטרקים ארוכים יותר... אני רוצה פחות או יותר לסגור את המסלול, כי הבנתי שרצוי להזמין מקום מראש בבקתה. תודה מראש, יוני.

kogawa

New member
מקווה שיענו לך גם כאן

אבל יש הגיון לשאול בפורום מומחים של האתר בו קראת על הטרק, שם מעין, כותבת המאמר שמדריכה טיולים בפירינאים חמש שנים תענה לך תשובה מוסמכת. תוכל גם לעיין במגזין הפירינאים ולקבל עוד רעיונות. ואגב, אחרי שעשיתי טרקים בנפאל ודרום אמריקה לא ממש מבין מה זה מיין-סטרים של טרק

yonia3334

New member
תודה על התשובה.

ברח לי מהעין הפורום מומחים, בהחלט אשאל שם. אשמח לשמוע על עוד הצעות גם פה. אני מניח שבקרב המטיילים (לפחות הישראלים) האנפורנה והאגמים הקפואים הם דיי מיינסטרים, לא כך? בכל מקרה, תודה על העזרה.

זמי

New member
חלק מאיתנו היה שם.

פורום שבילים ארוכים בעולם hike.co.il

natyh

New member
נראה חביב

בהחלט לא ברמת הקושי של האלפא מאיו או האיראונד אנאפורנה אך לא נופל בהרבה . בעית הגבהים לא משמעותית אין מעבר מעל 3000 אך כל הציוד למיטב הבנתי עליך. כפי שיובל כתב במגזין הכותבת מתפרנסת מאירגון טרקים כאלו אז כדאי להפנות את השאלה גם אליה בלי לזלזל במומחים שעונים לפעמים גם פה , ועדיין יובל לא חושב שמישהו מכיר את הפיריניאים טוב יותר מרונן
.

ר ו נ ן ג

New member
בעיני רבים, הפארק היפה ביותר בפירנאים

הוא פארק אורדסה (Ordesa). טיול של שלושה ימים ניתן להתחיל בעיירה המקסימה Torla שבספרד, צפונית ל Jaca. כניסה לפארק והליכה לכיוון הר Perdido. המשך לכיוון הפס La Brèche de Roland, וירידה ממנו לכיוון העיירה הצרפתית Gavarnie. מהעיירה ניתן לראות את מפלי Gavarnie הגבוהים ביותר בצרפת, למעלה מ 400 מ' גובהם. בחודש יוני, לפחות בתחילתו, נתקלתי עדיין בדי הרבה שלג משני עברי הפס. נעלי הליכה טובות ואטומות למים מומלצות.

yonia3334

New member
תודה לכולם.

ותודה לרונן, פארק אורדסה גם הוא יעד בטיול, אבל אני אעשה בו לצערי טיולי יום בלבד (אילוץ זוגי :) כך שאת הטרק היחיד אני מעדיף לעשות באגואסטורטס מכיוון שלפי מיטב הבנתי משופע יותר באגמים. הבנתי שיש שם הרבה מאד מסלולים ואפשרויות. אשמח להמלצות נוספות, אם מישהו היה ומכיר. תודה.

למעלה