טרקים בפרו

realthing71

New member
טרקים בפרו

היי
אני שוקל לטוס לפרו בתחילת ספטמבר. איך ניתן לעושת טרקים בפרו? הבנתי ניתן לטייל רק עם מדריכים ? ושאולי צריך לשלפ פרוטקשן בדרך ?
מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן ? או לפחות להפנות אותי לשרשור רלוונטי? לא מצאתי כזה.
תודה מראש

kogawa

New member
את הבלגן עשו לך חבריך ויועצך

מי אמר לך שניתן לטייל רק עם מדריכים או שצריך לשלם פרוטקשן?
הכל היה פשוט לך בלי שום בלגנים עד שמישהו הכניס לך עז.
אז תמצא מיהו ותבקש ממנו להוציא את העז ולא יהיה לך בלגנים.

בקיצור, בפרו מטיילים כמו שמטיילים בישראל

natyh

New member
הדברים די השתנו יובל

זה כבר לא כך די הרבה זמן , את המקרים גם אתה מכיר וזוכר הדברים משתנים כל חילופי שילטון בזמן פוגימורי אכן ניתן היה לטיל בכל מקום , לאחר שחזר אלאן גרסייה לשילטון הדברים די השתנו .

זה לא בדיוק המצב שהבחור תיאר אך זה גם לא בדיוק המצב שאתה מתאר.

zubumafu

New member
רוב הטרקים בפרו יוצאים מעיר שנקראת ווארז

אפשר לעשות משם טרקים עצמאיים אבל זה מאוד לא נפוץ, והרוב המכריע של האנשים מעדיף לקחת איתם מדריך או שניים מקומיים שעוזרים בהכנת אוכל ויוצאים יחד עם חמורים שסוחבים את רוב הציוד במהלך המסלולים. הוואי ווש למשל זה מסלול שנחשב קשה מאוד, גם כאשר יוצאים אליו בליווי מדריכים מקומיים.

לטיולי יום (לדוגמא לגונה 69) באותה עיר בדרך כלל יוצאים דרך סוכנויות, אלא שבמקרה הזה האחריות שלהם היא להסיע אותך לתחילת המסלול ולהחזיר אותך בסוף, את המסלול עצמו אתה עושה לבד.

חוץ מזה יש עוד טרק למאצ'ו פיצ'ו שיוצא מקוסקו, הוא נקרא סלקאנטאי. זה טרק עצמאי לחלוטין.

אבל בגדול חוץ מזה פרו היא פחות מדינה של טרקים (למעט ווארז) ויותר של אטרקציות למיניהן (למשל בקוסקו יש חיי לילה, ראפטינג, טיולי סוסים, מאצ'ו פיצ'ו, באנג'י ועוד...), בבוליביה למשל יש היצע גדול הרבה יותר של טרקים.

בפרו יש גם אנשים שמטיילים שם באזור של הג'ונגלים אבל אני פחות מכיר.

kogawa

New member
לא מבין

הפסיקו לטייל בקניון קולקה, באל מיסטי, באזנגטה, מצ'וקיקיראו למאצ'ו-פיקצ'ו, לאיזראליטס, באזור מאנו, בסלווה של הצפון, בוילקבמבה בוואיוואש, ובשאר פרו?
פעם בפרו היו המון טרקים חוץ מהאינקה-טרייל והווארז, אז כנראה השתנה משהו כמו שנתי אומר.
ונתי יודע מה השתנה. זה לא רק הנשיא, זה גם המטיילים.

natyh

New member
ידעתי שתגיב

האמת לא חשתי צורך להגיב כי חסרים פרטים... , אבל לענינינו הקולקה הפך למסוכן נרצח שם מישהו באריקיפה נרצחה מטילת , הזמנים באמת השתנו .

בצפון לא השתנה כלום יש כאלו שמטילים יותר יש כאלו שפחות אבל אין כאלו שכותבים יותר ממה שהם יודעים ...

למעלה