טרקים בנורווגיה

gunr7

New member
טרקים בנורווגיה

אני חושב על טיול טרקים של חודש-חודשיים בסביבות יוני השנה בנורווגיה. אם יש פה מישהו שטייל שם אשמח אם תתנו לי ייעוץ. תודה!

The first joker

New member
אני טיילתי

בנרווגיה חודש וחצי שנה שעברה. אבל אתה צריך להיות יותר ספיציפי ביעוץ שאתה צריך. איזה סוג טיול? אורך טרקים... הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך כבר עכשיו זה שביוני מאוד קר שם עדיין, הבקתות נפתחות בסוף יולי (או אפילו תחילת אוגוסט), למרות שאם בכל זאת תחליט לצאת בחודש יוני תוכל לקבל מפתח שפותח את כל הבקתות הלא מאויישות (אני אוכל להסביר לך על זה אם תצטרך). בכל אופן, תפרט קצת יותר ואני אשמח לעזור לך.

אז חודש או חודשיים?

נורווגיה ענקית, ויש הבדל גדול בין חודש לחודשיים. אנו היינו שם חודש, ולא יצאנו ממרכז נורווגיה, התחלנו בברגן ו"זזנו" מזרחה לכיוון אוסלו. בדרך יש אין סוף טרקים/פיורדים/טיפוסי קרחונים (גם בקיץ) ועוד(מקום הכי מדהים שטיילתי בו). אם אתה תיהיה שם חודשיים ניתן להתחיל בדרום (ואולי אף להספיק קצת ליהיות בצפון). תהנו!!!

nightwish25

New member
אני גם מתעניין

מחפש יעד רלוונטי לספטמבר- אוקטובר (ארבעה שבועות ברוטו סה"כ) וחשבתי גם על נורבגיה. המטרה היא טרקים מבקתה לבקתה (ללא הצורך בלינת שטח על כל המשתמע מכך מבחינת ציוד- כלי בישול, שק"ש, אוהל...). יש מסלול אחד או כמה מאוחדים שניתן לעשות באופן מעגלי ללא הקפצות (הכל רגלי) ואינו מצריך לוגיסטיקות חריגות ? אשמח לקבל את המלצות המנוסים בעניין (וגם פירוט בעניין העלות - לינה/מזון וכיוצ"ב). תודה ושב"ש

gunr7

New member
ספטמבר-אוקטובר

ממה שבדקתי באינטרנט ספטמבר ואוקטובר זה כבר מאוחר מדי, מבחינת מזג אוויר. אז לכל הסטודנטים בינינו זה לא ממש מסתדר.

למעלה