טרקים במזרח סין

Assafy23

New member
טרקים במזרח סין

אני מחפש המלצות לטרק יפה ומיוחד במזרח סין כשאורכו 2 ימים ומעלה.אם יש לכם פירוט טוב של המסלול או/ו לחילופין מפה זה יהיה מעולה. וגם:יש למישהו המלצה על דרך להגיע בצורה עצמאית לחומת סין ולמקום מעניין לטייל בו בחומה?

ashmash

New member
למה דווקא במזרח?

נכון שסין ענקית ותמצא מקומות יפים גם במזרח. אבל אזור המערב, לדעתי האישית יפה יותר, במיוחד לחובבי ההרים. באשר לכיצד להגיע לחומה, תוכל לברר בביג'ינג. הקטעים הרלוונטיים לחומה לא נמצאים במרחק רב ממנה. יש אתר המסלול באזור של סימתאי. הוא יחסית פחות מתוייר, אבל גם הוא מתחיל להיות כזה. הבנתי שיש מקומות עוד יותר פראיים שצריך להגיע אליהם בכל מיני טרמפים ודרכים לא דרכים, שכן אפילו המקומיים לא בהכרח יודעים להגיע לנקודות עצמן.

ashmash

New member
ואם בכל זאת אתה מתעקש על המזרח

הבנתי שהאזור של TAI SHAN נחמד. http://www.frommers.com/destinations/taishan/ http://www.travelchinaguide.com/attraction/shandong/taian/mt_taishan.htm אבל רק הבנתי את זה מאנשים שהיו שם. לא ביקרתי שם בעצמי.

Assafy23

New member
אז איזה המלצות יש במערב?

אם הטרקים היפים ביותר נמצאים במערב אז תן לי אחד ממש איכותי מעל 4 ימים ודרך אגב מה זה טרק דילוגי הנמר?

ashmash

New member
tiger leaping gorge

הוא טרק של יומיים. הנקיק הכי גדול בעולם. במחוז יונאן. הגעה מהעיר ליג'יאנג. יש באזור מלא מקומות יפים. אני יכול לתת דוגמא של אחד שאני עשיתי. נסיעה ל-DEQIN, מרחק שש שעות בערך. משם לוקחים הסעה (מתארגנים כמה אנשים) לאיזה כפרון נידח. ואז הליכה ארוכה במעלה הר, כדי להגיע לכפר נידח, שם אפשר לטייל ימים וסתם ליהנות מהשקט והעובדה שאין חשמל או דרכים סלולות, או כלי רכב ממונעים. חפש Meili mountain. רק קח בחשבון שכדאי שתסתובב עם דוברי מנדרין או טיבטית.

Assafy23

New member
איפה אפשר למצוא פירוט על

איה אפשר למצוא פירוט על טרק דילוג הנמר?תוואי המסלול ואולי מפה?

kogawa

New member
אספי היקר

זה די מעליב ששאלת אתמול, ומאוחר בלילה עניתי לך, ובכל זאת פתחת שירשור נוסף באותו נושא בדיוק, ולא הצצת בתחתית הדף לראות האם ענו לך. חפש בתחתית הדף ותמצא הפניה לטיול זה בדיוק, וגם את יומנו של גיא פלג ז"ל שנהרג שם לפני חדשיים.

ashmash

New member
תרצה גם שאצטרף אלייך?

רשמתי את השמות. רשמתי מקומות מרכזיים. תגיע לשם ותשאל... או לחילופין תחפש במדריכי טיולים או באינטרנט. וגם ראיתי שענו לך על זה אתמול, על פי תגובה אחרת.

Assafy23

New member
ל-kogawa לא שמתי לב...

תודה רבה על העזרה. אם יהיו לי עוד שאלות אחרי שאקרא בלונלי אדבר איתך שוב

למעלה