טרקטורון מישהו יודע פרטים על עשיית רשיון על רכב מסוג מיול, ריינג'ר.....
F funky monk New member 16/8/03 #1 טרקטורון מישהו יודע פרטים על עשיית רשיון על רכב מסוג מיול, ריינג'ר.....
I idandi New member 16/8/03 #2 לומדים נהיגה על טרקטור ..... מתחילים מ-15.5 אפשר להוציא ב-16 את הרשיון.... אין מלווה או משו תיאוריה יש...
לומדים נהיגה על טרקטור ..... מתחילים מ-15.5 אפשר להוציא ב-16 את הרשיון.... אין מלווה או משו תיאוריה יש...
I idandi New member 16/8/03 #4 יש מורה לנהיגה בכפר אזר שזה דיי קרוב לרמת גן.... אם אתה רוצה טלפון שלו אני יוכל להשיג לך בעוד כמה ימים
יש מורה לנהיגה בכפר אזר שזה דיי קרוב לרמת גן.... אם אתה רוצה טלפון שלו אני יוכל להשיג לך בעוד כמה ימים
F funky monk New member 16/8/03 #6 בקשר למורה מכפר אזר... הוא מלמד גם בשביל רשיון למיול ,ריינג'ר.....? וזה יעזור לי מאוד אם תשיג לי את המספר שלו.
בקשר למורה מכפר אזר... הוא מלמד גם בשביל רשיון למיול ,ריינג'ר.....? וזה יעזור לי מאוד אם תשיג לי את המספר שלו.
I idandi New member 16/8/03 #7 כן הוא מלמד על טרקטור וזה מיודע למיול ריינג'ר טומקאר אני צריך דלבר עם חבר שלי שיביא לי תמספר שלו ואז אני יעביר לך תמספר
כן הוא מלמד על טרקטור וזה מיודע למיול ריינג'ר טומקאר אני צריך דלבר עם חבר שלי שיביא לי תמספר שלו ואז אני יעביר לך תמספר
V Valud New member 16/8/03 #5 לומדים בנחלים....ליד צומת סירקין אצל זאב... אם אתה רציני אני ינסה להשיג לך טלפון