טרקטורון מעופף

*רק אני*

New member
טרקטורון מעופף

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון לחבר שלי יש יום הולדת בעוד חודש, ובתור מתנה חשבתי לתת לו טיסה בטרקטורון מעופף, פעם הוא אמר לי שהוא היה מאוד רוצה לנסות לטוס בזה. ועכשיו לשאלה, אני מתלבטת בין שתי אפשרויות: 1. טיסת היכרות בטרקטורון מעופף טיסת הכרות מדליקה בטרקטורון מעופף. 2. טייס ליום אחד טייס ליום אחד, כולל תדריך עיוני + טיסת הדרכה בת 40 דקות בטרקטורון המעופף, מהרגע שהטרקטורון יציב באוויר, אתה לוקח את ה"מושכות" לידיים. בשביל מישהו שזאת פעם ראשונה שלו על טרקטורון מעופף, מה עדיף? תודה מראש

SENTINEL 1

New member
כאן זה פורום גלישה אווירית

פנה לפורום גלשנים ומצנחים ממונעים:(אתה לא בפורום הנכון) וכהמלצה אישית-תעשה לו טיסת היכרות על טרייק או בכלל צנחה חופשית-מיכוון שזה חד פעמי ועל כן אין חשיבות רבה גם למחיר ועם זאת תהיה לו חוויה בלתי נישכחת. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=663

הר לב

New member
../images/Emo23.gifפנה לעגור!

ידידי, שלום לך! נפלת בפורום לא מתאים. כאן לא כולם ידידותיים וגם חסרי סבלנות למי שלא בספקטרום שלהם. לתשובות יותר ברורות אנא פנה ל"עגור" הכתובת והטלפונים מצורפים. ארנון הר לב עגור 03-5067467 03-6580144 050-2791079 אתר agur.ccc.co.il ד.א. [email protected]

חגי

New member
הוא התכוון אלי מאחר ואני בעל הפורום

בכל מקרה הנ"ל היא בכלל בחורה ולא בחור אבל יש כאלה שעוד לא ירדו לפרטים הקטנים

הר לב

New member
../images/Emo23.gifהי דודו!

רק ציינתי את האמת , אתה לא צריך לקפוץ. תגובתי הייתה מתונה מאד בהתחשב ברוח האירוח באתר זה. מסכן מתעניין בטיסה כל שהיא שהיא לא "גלישה אווירית" וכבר "אתה לא בפורום הנכון" יש אפשרות להסביר לחבר לאוויר לעתיד שגם אנחנו טסים. ארנון הר לב

SENTINEL 1

New member
כמה דברים

דבר ראשון הבחור/ה לא מסכן כי מתעניין, וכמו שכבר נאמר בסה"כ (אישית)הפנתי אותו לפורום הנכון שעליו הוא שאל. מן הסתם זהו פורום שמבין ויודע הודות גלישה אווירית ואילו בפורום האחר ייקבל הרבה יותר אינפורמציה מן האנשים שעוסקים בתחום אותו הוא מחפש. וזה שיש אפשרות להסביר לחבר שגם אחרים טסים היא החלטה אישית - אם אני רוצה לתת אינפורמציה או פרסום למשהו שאני לא הכי בקי בו, שלא כמו בגלישה אווירית!!!. אז כמו שניראה כאן אתה הוא התוקף/מגיב ברוח האירוח... וכמו ששוב נאמר-אני גם רק ציינתי את האמת לי אישית אין מטרות להרוס משהו למישהו-או כפי שזה ניראה אז לך-אם כי לנסות וליטול את יריעת הגלישה המקומטת, ולהרים את הספורט.

חגי

New member
אני מבקש להפסיק עם הקטע של

הצמדת תמונה לכל שטות שיש לכם להגיד. נא להצמיד תמונה רק אם יש לכם משהוא מחכים או יוצרא דופן

למעלה