"טרנספר? זה לא מעשי"......

שמאלני

New member
"טרנספר? זה לא מעשי"......

כך אמר ראש הממשלה בראיון לידיעות אחרונות. מאז פתיחת הפורום הזה אני כותב לכם שטרנספר זה לא מעשי ולא הגיוני,ואתם לאאא המשכתם לכתוב את השטויות הללו. אין סיכוי שבעולם שיהיה טרנספר,שלא לדבר על טרנספר מרצון. איך בדיוק אתם רוצים לעשות טרנספר מרצון,אני רוצה להבין. יש כאלה שכותבים שנשלם להם כסף העיקר שיעופו מפה. מצד אחד אתם כותבים לי שאי אפשר להרים גדר הפרדה כי אין מספיק כסף,אבל מצד שני אתם כותבים בקשר לטנרפסר מרצון,שנשלם כסף לפלסטינים העיקר שיעופו מפה. אני רוצה להבין משהו,אין כסף להרים גדר הפרדה,אבל לשלם ל-3 וחצי מיליון פלסטינים פיצויים יש כסף. זה מראה דבר אחד,שמי שחושב ככה הוא צבוע. אני בכלל חושב ששרון השתנה,לטובה כמובן. תחילה מאשר תוכנית לגדר הפרדה שתקיף את ירושלים. אחר כך הוא מדבר בראיון ואומר חד משמעי,"טרנספר לא מעשי". עכשיו הוא רק צריך לאשר תוכנית לגדר הפרדה בכל הארץ,ויש לנו אחלה ראש ממשלה.

Ergil

New member
נו נו נו לכם

הייתם צריכים להבין שטרנספר זה לא מעשי כש-שמאלני השמאלני הדגול אמר לכם "טרנספר זה לא מעשי". באותה הזדמנות, לא הייתם צריכים להאמין למנהיגי מדינות ערב כשהם אמרו שוב ושוב "נהרוג את כל היהודים".

שמאלני

New member
מה אתה צוחק?

אתה לועג לי שאני היחיד בפורום זה שכתב כל הזמן שטרנספר זה לא מעשי,ואני מראה לך שגם ראש הממשלה אומר זאת.

maayan98

New member
זה לא ברור?

הרי ליכוד אינה תומכת בטרנספר ולעולם היא לא תמכה. אולי היו כמה אנשי ליכוד שחשבו על הרעיון הזה, אבל כעקרון רוב אנשי הליכוד אינם תומכים בטרנספר. מולדת היא זו שדוגלת בטרנספר, בין אם זה ברצון ובין אם לא. התבלבלת.... אני מציעה לך לעשות קודם בגרות באזרחות, ללמוד קצת על המפלגות, ואח"כ להשאיר פה הודעות. חבל, אתה עושה לעצמך בושות.

שמאלני

New member
"זה לא ברור"....

מה לא ברור,שאני נכנס לאתר הליכוד ויש שם פורום ואני רואה כמה וכמה בני נוער מהליכוד כותבים שהפתרון למצב הוא רק טרנספר אז זה ברור לי מאוד. כנראה שאת לא יודעת מה קורה סביבך,וחבל מאוד שאת כותבת שוב שטויות,את סתם עושה לעצמך בושות.

maayan98

New member
חבל באמת...

שאתה לא מבין מה אני כותבת ומגיב על משהו שלא כתבתי כלל. כתבתי שיש אנשים מהליכוד שתומכים בטרנספר (אני לא יכולה להכנס לאתר, כי יש לי בעיה במחשב, אבל אני מניחה שאתה אומר את האמת), אבל מפלגת הליכוד ככלל אינה רואה פיתרון זה כרלוונטי. דעת בני נוער אינה משקפת את עמדת אנשי המפלגה, למרות שהם בנוער ליכוד. שאני אכתוב בשפה יותר נמוכה? או שכבר הבנת?

שמאלני

New member
טוב כנראה בנוסף לקשיי הקליטה שלך את

את גם קצת לא מפעילה את המוח במילה אחרת מפגרת. שאני כותב שיש כאלה מנוער הליכוד שחושבים ככה,אז את יודעת הם הולכים להיות החכ"ים העתידים. ושאני כותב את דעתם,אני לא סתם כותב כי בא לי. אני כותב כי דעתם בעתיד יכול להיות גורם משפיע מאוד. אבל כנראה קשיי הקליטה שלך גובר על המוח שלך ואת לא מפעילה אותו קצת. אשכרה ראיתי כמה פעמים שאני כותב משהו ואת לא מפעילה את המוח ולא שואלת למה אני מתכוון,ישר את כותבת משהו שלא שייך לעניין. אני מקווה שהבנת מה שאני כותב,או שלא.

maayan98

New member
אני ממש מרחמת עליך

אתה לא מצליח להביע את דעתך או לנהל וויכוח ללא קללות. זה פשוט דורש רחמים. אולי חסרות לך כמה מילים בלקסיקון שהן לא קללות. יש לך בכלל מושג מה המשמעות של מפגר? אולי אם היית עוזר לילדים מפגרים באמת, כמוני, אם היית מתנדב לעזור במקום לפזר פה קללות, אז לא היית כותב את הקללה הזאת לעולם. מי אמר שדווקא צעירי הליכוד שתומכים בטרנספר יהיו חכי"ם? לא כל אחד שפעיל בצעירותו הופך להיות חבר כנסת, או בכלל איש ציבור. ומי אומר שמה שהנוער חושב, גם שרון חושב... גם לי יש כמה דעות מנוגדות לאלה של שרון, האם זה אומר שמה שאני חושבת זה מה ששרון או החכי"ם מהליכוד חושבים בגלל שאני מצעירי ליכוד? ברוב הדברים אני תומכת בדיעותיהם ובחלק לא. תחזור לפורום "בעיות התבגרות", כי נראה שיש לך הרבה בעיות בהתבגרות. אחרי זה תדאג לעשות בגרות בלשון, גם נראה שתצטרך לעשות שוב את הבגרות בתע"י.....יש לך עוד הרבה ללמוד עד שתצליח להבין מה שאני כותבת פה. יש לך עוד הרבה ללמוד.... אני לא מתכוונת לענות לעוד הודעות שלך שמכילות השמצות וקללות. אם אתה רוצה לנהל וויכוח, תנהל אותו בצורה נקיה.

שמאלני

New member
אני יותר מרחם עליך...

זה שאת כותבת יפה זה לא אומר שאת ילדה שפויה,לפי הכתיבה שלך נראה לי את לא מטפלת בילדים כאלה אלא את מטופלת שם. למה נכנסת בכלל לפורום הזה? כנראה יש לך בעיות ורואים זאת לפי צורת הכתיבה שלך. אני באתי לכתוב שם על בחינת הבגרות שלי,ונראה לי שאת שם קבוע כותבת,טוב את ילדה מתוסבכת. את לא מבינה מה שאני כותב מה שבדרך כלל לוקח לאנשים להבין מהר לך לוקח כעבור מספר הודעות שלי להבין על מה אני בכלל מדבר. לכן שאני אומר לך שאת מפגרת זו לא קללה זאת המציאות. אני בכלל חושב שאת לא תעשי בגרויות ואת מקנאה בי לכן את מזכירה את זה. זה בסדר תמשיכי לקנא.

CHOFA

New member
בתפקיד הגננת-

בס"ד א--נ--י!!!!! חברים יקרים-בא לכם לקלל ?לריב מכות? להעליב אחד את השני?? תפציצו ת´מיילים אחד של השני,תכתבו מליארד מסרים אישיים על עד כמה אחד מכם עילג או עד כמה השני מכוער וכל אלו ,אבל: בבקשה
:די עם זה בפורום,טוב??

CHOFA

New member
באמת באמת

בס"ד שלא התכוונתי להתנשא . זה פשוט קצת מעיק לצפות לקרוא תגובות ברמה ולקבל במקום זה דו שיח של שני ילדים ברוגז בכיתה ד´. אז עכשיו,ובלי אף טיפה של התנשאות -בבקשה די....

dorrn

New member
קצת מפליאה אותי ההשוואה הזאת

אתה לא רואה איזה הבדל בין הרמה של הודעותיו של שמאלני,להודעות שלה?

CHOFA

New member
אוף.......

בס"ד נראה לי שאני אבחר מקצוע אחר,גננת לא הולם אותי.... ההודעות שלהם אומנם ברמה אבל יש בהן עקיצות שמן הסתם פוגעות(אין מה לעשות בד"כ לא נעים לראות שמישהו מכנה אותך מפגר/סתום וכו´)ואז הו/יא חייב להגיב ולהעליב ואז הי/וא לא נשארת חייב/ת וכו´ וכו´

dorrn

New member
כו,אבל..

אלו הן ההודעות שלו שמלאות בקללות,ומתאפיינות בסיגנון תחבירי.. מיוחד, לא ההודעות שלה.וגם כשהיא "החזירה לו",זה לא היה באותה השפה.

CHOFA

New member
אולי

בס"ד אבל גם אם נניח שאתה צודק אז נאמר כבר:"אל תען כסיל כאוולתו"(או משהו בסגנון....)

CHOFA

New member
וחוץ מזה

בס"ד מה הרעיון שעומד מאחורי התקפת סגנון הכתיבה של הבן אדם??הרי בסופו של דבר הדעה שלו היא זו שמשנה ולא איך הוא מביע אותה. ואם כבר ניבים:"מכל מלמדי השכלתי" בדיוק מסביר את זה-גם אם נניח שמאלני היה אנאלפאבית והוא היה נותן לעולה חדש לכתוב לו ת´הודעות הרי שזה לא משנה -רק המשמעות של הדברים קובעת! הויכוח הזה די מעצבן-נסכם שנפסיק וזהו??

maayan98

New member
אתה בכלל יודע מה זה ילד מפגר?

אין לך מושג מה זה כנראה, ואין לך מושג מה אני עושה בזמני האישי או למה אני כותבת בפורום הזה. כמו שאתה לא יודע שאני לא כותבת שם קבוע אלא פשוט נכנסתי לשם משתמש שלך וראיתי שכתבת שם. את הבגרויות שלי סיימתי מזמן, לכן אני ממש לא מקנאה בך, אולי הייתי רוצה לפעמים לחזור לתקופת התיכון, אבל בטח לא לעשות את הבגרויות שוב. גם אין לי צורך לשפר אותן, אם זה מה שחשבת לכתוב. סיימתי את התיכון לפני שלוש שנים. וכבר עברתי את כל בעיות הבגרות.

Charlie

New member
וטרנספר של רבע מיליון מתיישבים

זה בסדר? זה אפשרי? זה לא יוביל למלחמת אחים, לירידה מהארץ, להתפרקות החברה הישראלית לחלוטין ומכאן גם לקריסת המדינה היהודית? אגב, מישהו כתב על טרנספר ל-3 מיליון פלסטינים? יש שם בכלל 3 מיליון? זה מה שערפאת אומר, הוא גם טוען שיש 8 מיליון פליטים, so? הוא גם טוען שהכותל מוסלמי ואין לנו קשר אליו. ע"פ מחקרים היו ב-1996 ביש"ע פחות כ-1.9 מיליון פלסטינים. כך שכיום יש שם לא יותר מ-2.4 (בל נשכח שלמעלה מרבע מיליון !! פלסטינים עזבו את יו"ש מאז תחילת הלחימה באיזור). אני לדוגמה מאמין בטרנספר לתושבי מחנות הפליטים. אני מקבל את גישתו של רבין לנושא. רבין תבע "יישוב מחדש" של הפליטים במדינות ערב כולל אלו שגרים בשטחים ורצה "ליצור תנאים מתאימים שיעודדו הגירת ערבים מהגדה המערבית למזרחית". רבין בעד. ואתה?

למעלה