התפיסה שלך לקויה
בקשר לטרנספר בהסכמה, זהו דבר אפשרי, אבל בניגוד לגדר, שבה יש צורך עכשיו ומייד, את הטרנספר בהסכמה ניתן לבצע במששך שנים... עכשיו בקשר ל"תנו לצה"ל לנצח" אז אני מודיע לך שאני עומד במאה אחוז מאחורי הסיסמה הנכונה והאמיתית הזאת, אני אומר "תנו לצה"ל לנצח" אבל, וזה אבל גדול, העם לא רוצה לשלם את המחיר של הניצחון, כפי שכתבתי היכן שהוא בתפוז העם מעדיף את המשך מצב הלחימה הידוע שתוצאות הדמים שלו ידועות פחות או יותר, כמוך בדיוק, לכן העם יתמוך במיתקפה צבאית ברגע שישבר מאזן ההרוגים הזה, בדיוק כמוך, הרי למה אחרי כל פיגוע "גדול" אתה יוצא כאן בפורום עם הצהרות לוחמניות? כיוון שהפרו את ה"איזון" אם הורגים אחד פה אחד שם, זה מכעיס אולי אפילו מכעיס מאוד, אבל אפשר לחיות עם זה, ברגע שכמות ההרוגים עוברת את המספר שהנפש מסוגלת לספוג, מתרחשת תופעה מוזרה אצלך ואצל רוב העם, אתם לא מסוגלים לשבת "בשקט" וישנן דרישות לתגובות חריפות, אבל, כשהכל מתייצב, ובטלוויזיה מסבירים ש"אין פיתרון צבאי" או כפי שהטבת לנסח "איך בכוח צבאי אפשר לנצח טרור?" אז הכל מתיישר...הים שוקט, עד לפעם הבאה... בכל"מ, כל עוד תמשיך להאמין שאין קשר בין אש"ף-הרשות הפלשתינית-ומאה אלף רובים לטרור שמשתלט על רחובותינו, באמת לא יהיה פיתרון לטרור, אבל זה כבר תלוי בך בקשר לבחור מהחמאס, אז קודם כל זה שקר, הציבור הפלשתיני לא מוכן למות בשביל להרוג אותנו איתו, ממש שקר גמור, רוב האנשים רוצים לחיות בשקט, אבל, וזה אבל גדול, בטלוויזיה ובעיתונים מסבירים להם שאין חלופה לטרור, בדיוק כמו שכאן "מסבירים" שאין חלופה למו"מ...לא דומה? אז מה היא המסקנה? שהצדדים צריכים לזנוח את דרכיהם, הפלשתינים צריכים לזנוח את הטרור בעזרתה של ישראל, וישראל צריכה לזנוח את דרך השלום(רגע רגע! לפני שגל פאציפיזם שוטף אותך כסופה בנגב, זכור כי דרך השלום, הובילה רק ליותר, שים לב, י-ו-ת-ר הורגים מאשר המשך קיומו של המינהל האזרחי) רק כך לצדדים יהיה קצת שקט, אבל רק קצת, לא יותר אז מה אני אגיד לך? מתנשא קטן ונחמד, יש לך עוד קושיות?