טרנסית

לא יודעת מה אני יותר

מרחמת או נגעלת מה שכן נשים כאלה הן בעיני אמיצות מאוד והולכות עם האמת שלהן עד הסוף ולכן גם מעריכה.
&nbsp
אבל לחשוב עליהם כמגרות/ מפתות או כל ייחוס מיני - אני רחוקה מזה שנות אור הן נמצאות במצב של בן כלאיים ובעיני זה הכי נורא ובכלל לא מגרה.
&nbsp
אבל... כל אחד והפנטזיה שלו ואני אומרת שאם זה כ"כ "בוער בחלצייך" אז עשה מעשה ותתנסה.
&nbsp
חג שמח

shemaleyum

New member
למה להגעל?

אני יכל להבין "מרחמת". אבל למה נגעלת? ממני או מהן?
אין לי בעיה שתגעלי ממני. לגיטימי
שוב, לא כל פנטזיה מקובלת חברתית - לכן אנו פה, אנונימיים, פורקים ומשתפים בסודי סודות

אותי הן מאד מגרות, ולא רק אותי בהתבסס על כל הכמות המטורפת של הפורנו שקיים בנושא.

ולגביהן - אני ממש מאחל לכולן להיות מה שהן, לחיות כפי שהן מרגישות בנוח, להיות מאושרות, אהובות, שמחות וסקסיות.

כמו שמגיע לכולם.

לגיטימי גם להיגעל

לא? הרי מדובר על טעמים אישיים.
&nbsp
אני מכבדת אותך על הפנטזיה שלך ואותן על המקום בו הן נמצאות אבל לא הייתי מגדירה אותן כמושכות או מפתות (לטעמי האישי בלבד).
&nbsp
מגיע לכולם לחיות באושר וקבלה עצמית כל עוד זה לא פוגע באחר... כולל הפנטזיות הכי ביזריות שקיימות. פעם גם בדס"מ נתפס ביזארי והיום זה הפך להיות ממש טרנדי ועדיין זה לא לטעמי.
&nbsp
וטוב שכך... אם היינו זהים העולם היה ממש משעמם.

shemaleyum

New member
שוב.... השאלה היא למה מתייחסת ה"היגעלות"...

להגעל מהתנהגות או ממעשה זה לגיטימי (אני מקבל תגובה "נגעלת" מהמשיכה שלי למשל).
אני לא מקבל היגעלות מאנשים.
אני לא נגעל מאנשים. גם אם הם יפים/מכוערים, שמנים/רזים, גברים/נשים, שמאלנים/ימנים, סטרייטים/גייז. אני יכל לא לאהוב את דעתם, לא להסכים אתם. אבל להגעל?
ביטוי קשה מדיי לדעתי.
אבל שוב, קטונתי.

אני נגעלת

מאוכל, מהתנהגות, מאנשים ומכל מיני דברים אחרים וזוהי זכותי.
&nbsp
בו בזמן שאני מקבלת את העובדה שיש אנשים שונים ממני ומתנהלים אחרת ממני ואין מי שצודק או טועה - פשוט שונה.
&nbsp
אתה זה אתה. ואני זו אני. אז... הביטוי להיגעל הוא ביטוי ככל הביטויים וקשה או קל זה כבר העניין של איך אנו שופטים את זה. עבורך הוא קשה ועבורי הוא רגיל. אז מה הבעיה פה?
&nbsp
שוב.... השונות הזו בינינו זה דבר, שבעיניי , נהדר וטוב שקיים ולא תמיד צריך או ניתן לגשר על דעות שונות (כל עוד אף אחד לא פוגע בשני).
&nbsp
&nbsp

shemaleyum

New member
בעיניי הביטוי "נגעל" נושא בחובו טון משפיל...

אם את נגעלת ממעשיי או מדיעותיי זה שונה מאשר להגעל ממני.
להגעל ממני זה אומר שאני (בצורתי או זהותי או מי שאני) מגעיל אותך. כלומר שאת חושבת שאני (לא מעשיי או דעותיי) לא ראוי או לא לגיטימי או נחות.
וזה משפיל לדעתי.
אם את חושבת שדעתי לא לגיטימית או לא ראויה או לא צריכה להתקיים זה נתון לויכוח וזה בסדר. אם את חושבת שמשהו שעשיתי הוא לא לגיטימי או לא ראוי להתקיים כך, זה בסדר.
אבל אם את חושבת שאני כאדם, או זהותי כאדם, או אני כבעל צורה פיזית כזו או אחרת לא לגיטימי, נחות, זה בעיניי משפיל ומבזה.
וכן. בעיניי "מגעיל" נושא בחובו את כל ההערכות והשיפוטים הללו.

דעתך כדעתך

דעתי כדעתי.
&nbsp
אתה הבעת פה איזושהי פנטזיה שעליה כתבתי נגעלת או מרחמת... איך הגעת למוטיבים אישיים רק אתה יודע.
&nbsp
אני לא מכירה אותך מספיק (בכלל לא מכירה אותך זה הפוסט הראשון, אם לא טועה, שכתבת) אז איך אני אמורה לחוות דעה עליך באופן כזה אישי?
&nbsp
נשמע שנפגעת באופן אישי מדעותיי, מאחר וזו ממש לא כוונתי - קבל התנצלותי וחידוד קל - הפנטזיה שרשמת עליה מגעילה אותי (וכמו שכבר כתבתי, זכותך להחזיק ואפילו לממש פנטזיה זו. בדיוק כפי שתחום הבדס"מ לא מתאים לי) ומרחמת על הנשים הכלואות בגוף זכרי שצריכות להגיע למצב שהן מקבלות את עצמן וכן מעריכה אותן על היותן כאלה אמיצות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

shemaleyum

New member
אוקיי

להיגעל מהפנטזיה שלי זה בסדר גמור

ולרחם על מצבן הקשה של הטרנסיות המרגישות כל חייהן כלואות בגוף לא להן זה בסדר

הגענו לעמק השווה.

למעלה