טרנסית

shemaleyum

New member
טרנסית

קצת לפרוק ולשתף ותו לא.
אני בן 45. אב לשניים. נשוי כ-20 שנה.
מאד אוהב את אשתי, אדם ממוצע מן היישוב.
אבל כבר כמה שנים יש לי סוד גדול שאני כבר מתקשה שלא לשתף.
אני נמשך בטירוף לטרנסקסואליות (קוקסינליות בשפה עממית, SHEMALES או TRANNIES באנגלית). הכוונה לגברים שעברו שינוי מין מלא או חלקי, ויש להם גוף נשי חוץ מהזין שעדיין נשאר...
הכוונה רק לטרנסיות נשיות. אני לא נמשך לגברים עם זיפים ששמים פאה ולובשים בגדי נשים (כבודם במקומם). אני נמשך בטירוף לטרנסיות נשיות, חלקות, עם שדיים, עם שיער ארוך, איפור, שנראות לגמרי כמו נשים סקסיות, אבל עם הפתעה בתחתונים שהייתי מת למצוץ.
וזו פנטזיה שמלווה את חלק גדול מהאוננות שלי, מהפורנו שאני צורך. והכל בסודי סודות.
ולא נראה לי שאי-פעם תתממש... כי כאמור אני אוהב את אשתי מאד, וזה לא שאי-פעם יהיה לי רומן או זוגיות עם טרנסית, ולגבי נערות ליווי.... נו, גם עם נשים נערות ליווי אף פעם לא הייתי מפחד ממחלות מין וכד', אז גם עם נערת ליווי טרנסית גם לא אהיה.
הפנטזיה היא להתנסות... ללטף ולהתנשק ולינוק את כל גופה, מהפטמות, והשדיים והשפתיים ועד הזין. כולל הזין.
נו... פנטזיה.
חלקתי.
הורדתי קצת מהלב.
תודה

שיהיה בהצלחה...

אתמול בדיוק נתקלתי בסרטון חדש של mia isabella ונרגעתי בכל זאת אחרי העדרות ממושכת .
ובינינו אחרי הטרנספורמציה של קימבר ג'ימס היה לטעמי עדיף המצב ההתחלתי ,כלומר המעט אחרי .
אז מבין אותך לגמרי...

shemaleyum

New member
תודה

mia isabella מנותחת מדיי לטעמי. כלומר בלי הקשר לשינוי המין, היא נראית כמו בובת שעווה חסרת הבעות ומתוחה הרבה מדיי. לא אוהב את זה.
אבל KimberJames מדהימה בעיניי. היא גם על סף הבובת שעווה אבל רגע לפני. יפהפיה מדהימה. אהבתי אותה לפני הניתוח הסופי, כשעוד היה לה זין.
מדהימה.

ולגבי המימוש - לא מאמין שייצא לפועל לצערי... זה לא שיש כל כך הרבה טרנסיות בישראל שמחפשות "סטוץ" (הן מחפשות זוגיות כמו כולם). ולגבי נערות ליווי, כבר כתבתי שאני חושש מכך...

turangaleela1

New member
מהמם. אחלה פנטזיה. ותיארת את זה בצורה כל כך סקסית!!

רק דבר אחד וזה חשוב
טרנסיות הן נשים. נולדו בגוף של זכר. אבל נשים
אל תקרא להן גברים

shemaleyum

New member
מקבל. נכון.

פשוט מבחינת המגדר והגוף הפיזי הן היו גברים.
לכן ההתייחסות הטבעית אליהן היא כאל גברים.
אולם מהרגע שהן קיבלו החלטה לחיות, להזדהות (ואפילו לבצע שינוי רפואי) כנשים אני מסכים שהיחס אליהן צריך להיות כאל נשים.
וכן, לצערי (אני כותב לצערי משום שמגיע להן יותר מסתם להיות "פנטזיה") הן הפנטזיה שלי.
מושכות ומגרות ומפתות כל כך....

turangaleela1

New member
יפה מה שאתה כותב. אכן להכניס אדם

שלם לתוך קופסא של "פנטזיה" זה מאוד מרדד.
עם זאת, זו הפנטזיה שלך וכלעוד היחס שלך לאנשים רואה בהם מעבר לפנטזיה היא ממש בסדר. ואפילו אודה באמת מעידה בעיני על פתיחות מסוימת שאותה אני מעריכה :)

ושים לב- שוביש בלבול קטן (כן כן, גם בולבול
)
גוף פיזי = מין. כלומר זכר/נקבה(ויש עוד אבל לא נכנס לזה)
מגדר = גבר/אישה
לכן מבחינת גוף פיזי, הן נולדו זכרים
מבחינת מגדר! הן נשים לכל דבר
ולהגיד אחרת עשוי להיות מאוד פוגע

shemaleyum

New member
ראשית, תודה

ומעבר לכך - הכוונה שלי הייתה בשלבים שלפני קבלת ההחלטה השלמה לעשות את השינוי המיני. בגוף מהבחינה הפיזית הן היו זכרים לחוטין, וגם מבחינת המגדר ברובן התנהגו לפי הציפיות ותפקידי המגדר הגבריים.
רק אחרי שקיבלו את ההחלטה המלאה לעשות שינוי מין הן עברו את השינוי הפיזי (או החלו בתהליך) ובד בבד החלו לבקש שיתנהגו אליהן כאל נשים ולקחו חלק בהתנהגויות מגדריות נשיות.
אבל בגדול את/ה צודק/ת (SORRY, לא יודע אם זה כותב או כותבת
)

שילוב מעניין זה טראנסית ואישה

מוצא את זה מאוד מיוחד
ויש לזה קטגוריה משלו

shemaleyum

New member
מה הכוונה טראנסית ואשה?

הרי הטראנסית מגדירה ומזהה את עצמה כאשה... פשוט בדרך לשינוי הסופי (עד שאוספות כסף ואומץ) הן עדיין עם איבר גברי...

הכוונה מאוד פשוטה

טראנסית במובן הפיזיולוגי של המילה (גבר שמבצע שינוי מין לא מוחלט, עדיין יש איבר מין גברי ואין שחלות וגם לא יהיו) יחד עם אישה במובן הפזיולוגי של המילה (בעלת איבר מין נשי, רחם, שחלות ובכל).
לא מעניין לי את האשך איך הם מגדירים את עצמם או איך הם קוראים למגדר שלהם.

התכוונתי רק טראנסית ואישה (שזה סה"כ 2 למיטב ספירתי)

אבל גם שלישיה יכול להכלל

למעלה