טרנסג'נדר

טרנסג'נדר

שלום לפורום הנחמד , אני מידי פעם כותבת פה , בניק אחר שלי . ואשמח לדעת מה אתם חושבים על זה... יש לי יחסי שנאה-אהבה לעולם החרדי . אחת הסיבות ל"שנאה " וליציאה שלי מהדת, שלי היא שבחלומי אני אישה . מצד שני אני יודעת שבעולם החרדי לא יקבלו את היותי אישה... או שכן... ואני אסביר: אני אישה טרנסג'נדרית. כלומר: נודלתי בגוף זכרי , אך במוחי ונשמתי אני אישה. כידוע כיום ( בעצם , כבר לפני 50 שנה לפחות) , אני יכולה לשנות את גופי לגוף נקבי. ולהיות אישה רגילה לחלוטין. ייתכן שאחרי שאיהיה אישה-נקבה רגילה, ארצה לחיות כחרדית . האם אתם חושבים שאוכל למצוא בעל חרדי שיירצה אישה כמוני ? אני אשמח לשמוע את דעתכם על טרנסג'נדריות באופן כללי , אך יותר חשוב לי , לשמוע דעתכם לגבי השאלה שלי - המוגדשת תודה רבה

סוג ב

New member
עבדתי פעם עם אישה טרנסג'נדרית

האמת? שלא שמתי לב כמה שנים. כשסיפרו לי, הייתי די בהלם, כי היא הייתה דתיה והיתה מספרת לי על הדייטים שלה והיא גם הראתה לי את הציצים שלה. היא נשארה ככה הרבה שנים ושמעתי לא מזמן שהיא חזרה להניח תפילין וכל זה, היא חזרה בתשובה לכיוון הגברי. שאלתי פה ושם ואמרו לי שהיה לה קשה למצוא בן זוג דתי ועכשיו היא מרגישה שהיא צריכה לכפר על העוון שלה (של שינוי מין) והיא חזרה לעשות את המצוות של הגברים. למה אני מספרת לך את כל זה? שינוי מין לא הולך עם דת. סורי. אף חרדי או אפילו דתי, לא יקבל כבן זוג אישה עם עבר גברי. זה נוגד את הדת המקודשת שלהם. במקומך? לא הייתי בונה על זה. אפילו בקהילה החילונית, קשה להם למצוא בן זוג, אז בקהילה חרדית??

אני מכיר אחת כזו

חרדי לשעבר שיצא בשאלה ובמהלך דיוני הגט שלו הגיע יום אחד כאשה וסיפר שהוא עבר ניתוח לשינוי מין ומבחינתו מכעת הוא אשה,הדיינים כמעט התעלפו במקום...ובכלל נוצר שם בלגן גדול כי הדיינים התחילו להילחץ האם בכלל הוא יוכל כעת לתת גט שהרי אין לרבנים מושג איזה דין יש לאדם הזה כעת דין של גבר או של אשה... בקיצור היה בלגן גדול. האמת היא/הוא אדם נחמד מאוד.

לפי מה

קבעת שאתה אשה? אולי אתה גבר קצת נשי .. בחשיבה ריגשית נאמר , אבל אתה עדיין גבר, שפשוט צריך לאזן תגבריות והנשיות שלו,

אני לא מבינה שתי דברים

1.‏ מדוע חשוב לך לציין שאת כותבת כאן בניק אחר שלך? 2. אנחנו לא מייצגים את דעתם ההלכתית והמוסרית של החרדים, אם כן מדוע את חושבת שתקבלי כאן מענה רציני לשאלה שלך? אם את מתכוונת באמת לבחור חרדי ולא לבחור חרדי אנוס כדאי לך לפנות לפורומים חרדיים. (אני כמובן לא מסלקת אותך מכאן, פשוט נראה לי שאם את רצינית, תפני למקומות המתאימים.)

בפורום חרדים מחקו אותי...

והומואים דתיים - ראשית הם הומואים שנית ברובם הם כיפה סרוגה... ולכן כתבתי פה..

עשן89

New member
לא ולא!

חרדי לא ירצה אותך,אלא לחוויה חד פעמית.את הרי החיקוי העלוב לאשה אמיתית.ודעתי בקשר לטרנסגנדריות,בגלגול הזה אכלתן אותה.נשים אתם לא תהיו,אלא יצור כלאיים מוזר וביזארי,אז חבל על הניסיון.

../images/Emo34.gifממך הייתי מצפה ליותר סובלנות

ואני גם מכירה כמה "חיקויים עלובים" שמכניסות בכיס הקטן הרבה מודלים מקוריים בכלל, מה אתה מבין בהעדפות. לא נראה לי שראית הרבה דברים בחיים. באשר לשאלה הספציפית אצל חרדים כל מי ששונה מהם הוא אוביייקט ללעג. אפילו אם כל חטאו הוא רק שהוא מחסידות אחרת. צפי לנידוי מוחלט

אכן

חברה שלא יודעת לכבד תשונה . ולגבי הטרנס יש מצב טיפול פסיכולוגי או הכרת עצמך יעזור

pokeret

New member
../images/Emo24.gif

בהצלחה בכל דרך. אגב, דתית את יכולה להיות גם אם את לא משתייכת לציבור החרדי.

למעלה