טרנסג'נדר

nerissa

New member
טרנסג'נדר

אדון אלמוני? יש לי טונות של שאלות. אני יודעת שאפשר לבדוק את זה בקלות במקומות אחרים.. אבל אשמח אם תשתף אותנו. כבר הסברת את ההבדל בין MTF ל-FTM. יש הבדל בהגדרה בין מי שעברה ניתוח מלא לשינוי מין לבין מי שלא?

תשובה

בהגדרות הרשמיות אין הבדל ממשי, למרות שאפשר להגיד טרנסג`נדר מנותח/ לא מנותח. ואנשים שכן רוצים לעשות נתוח באיבר מין יכולים להגיד על עצמם שהם בתהליך של שינוי מין, כי לחלק מהאנשים בלי הניתוח התחתון השינוי הוא לא גמור, לא ``מושלם`` ויש לאומת שמסתפקים בשינוי חלקי.

ק ל י ב ר

New member
זו שאלה שצריך להפנות ל..

דנה אינטרנשיונל , לא ? יחד עם זאת , המנותחים הם אנשים מאד אמיצים שכן זו החלטה ללא חזרה , וצריך להמשיך לחיות . מלבד "עופרה" שהיתה סלקטורית במועדון ( הדאנג'ן ) לא ראיתי טראנסג'דרים מנותחים שעובדים בעבודות "רגילות" , או שהם כ"כ מוצלחים שלא רואים ? ( אני לא מכליל את דנה אינטרנשיונל, שאותה אני מאד מעריך בגלל ההישגים האישיים שלה , ולא מענין אותי מי ומה היא הייתה או תהיה )

nerissa

New member
זו שאלה שצריך להפנות

בדיוק לאדם ששאלתי עכשיו
אדון - תודה על התשובה. האם קל יותר למנותחים למצוא בני זוג לחיים מאשר למי שלא עבר ניתוח?

לא יודע אם למנותחים יותר קל

למצוא בני זוג. בכל מקרה, מדובר על טרנג`נדר וצריך שבן או בת הזוג יהיו מספיק פתוחים לקבל את הצד השני. אני בכוונה לא מתיחס לצד הגופני, פיזי, כי פה אפשר למצוא פתרונות ותחליפים. וגבי המקצעות, אני חושב שאפשר למצוא אותנו בכל עבודה. יש אנשים שעוסקים במקצעות מקובלים, כמו מלצרות, או עבודות משרד ויש מן הסתם גם מי שבוחרות להתפרנס מעיסוק בזנות או בסרטי סקס, שהרוב זה בנות. מגברים אני שמעתי על מקרה אחד של שחקן פורנו בשם באק אנג`ל והיתה עליו כתבה לפני כחודש בTime out.‎ אז יש אנשים לכאן ולשם, ואני האחרון שינסה להסתיר את המציאות.

Master Stav

New member
עפרה לא הייהת מנותחת ככל הידוע לי

או שאני טועה .... אבל מה זה משנה ....? בהחלט צריך סוג של אומץ לעשות דבר כל כך קרדינלי יתרה מכך נושא ההשלמה והקבלה העצמית שם מדהים יצא לי לדבר עם משיהי שעשתה את הניתוח והיתי פשוט מוקסם

Master Stav

New member
יש הבדלים פיזיולוגים נפשיים ?

כלומר אחרי התהליך ....מובן שלא ניתן להפוך משהו בצורה מוחלטת אבל האם התהליכים הפיזולוגים משפיעים על הנפשיים

למעלה