טרמפ המוות...

אוסי

New member
טרמפ המוות...

יום שישי 6/4/01 קצת לפני היציאה לובשת ופושטת בגדים האמא התחננה שתשאר, ``משעמם לי ,אל תצאי ,תשארי איתי`` אך היא בשלה ,``אמא אני יוצאת ,אני לא זקנה `` התאפרה ,הסתדרה כהרגלה והלכה. נפגשה עם חברה,ויצאו לטרמפידה ביציאה מנהריה, חצי שעה לפני חצות עצר טרמפ שני צעירים בני עשרים פלוס לערך, הן עלו ,ציחקקו עם שני הגברברים החמודים שמחו בתוקף על היותם ילדות ועל עצירת הטרמפים קצת אחרי עכו קרה הדבר הנורא ... שיכורה יצאה מהמסעדה שעל הדרך - היא נסעה ברמזור אדום הנהג שניסה למנוע תאונה סטה שמאלה ,רכב אחר שבא מאחור נכנס בהם בעוצמה , מעוצמת ההתנגשות גלש הרכב ונכנס ברמזור והמשיך לגלוש הלאה... כל האנשים ברכב חיים, רק מכות יבשות לפתע אחד הנהגים מבחין דרך המראה במשהו שמתקרב את הרכב מלעלה חברו שהיה ללא חגורה נמשך בחוזקה הצידה וכך ניצלו חייו אך שסיבבו את הראש נוכחו לעדת שהבחורה מאחור נהרגה!!! הרמזור שמעוצמת ההתנגשות קרס נחת הישר על הרכב פגע בראשה של הנערה והרגה על המקום. כל יושבי הרכב ניצלו רק היא נהרגה - מהרמזור . ברוך דיין האמת !!! בשעה 3:00 לפנות בוקר טלפון צלצל בבית ,מתוך שינה ... קפצו ההורים בבהלה ,הודיעו להם שבתם עשתה תאונה פצועה קשה (והיא כבר נהרגה ) שהגיעו לבית החולים הודיעו להם את הבשורה המרה ,בתם נהרגה . החג כבר לא יהיה חג , החיים כבר לא יהיו חיים עוד משפחה הרוסה , עוד ילדה שהלכה . יהי זיכרה ברוך . לזכר טלי מנור שנהרגה בליל שישי האחרון בתאונה מחרידה . אנא מכם סעו בזהירות ,אל תמהרו ,חיינו יקרים אלו שהלכו לא יחזרו לעולמים .

נלסון

New member
שילוב קטלני...

ימי שישי בלילה הם ימים מועדים לפורענות, אלו ימים ששומר נפשו ירחק. המימים אלו לוקחים הנערים הצעירים את הרכבים מהוריהם, רובם המכריע של הנערים הם נהגים לא מנוסים, מצד אחד, ומצד שני הם נערים הלומי אנדרנלין ובהמשך הערב גם הלומי אלכוהול, וכנראה שאין מנוס, השילוב הזה שבין חוסר נסיון לבין אנדרנלין גבוה, לבין מנת יתר של אלכוהול, הוא שילוב קטלני! כל יום שישי לצערנו יש מי שמשלם את מחיר השילוב הקטלני הזה. יהי זיכרה של טלי מנור ברוך. נלסון.

למעלה