טרמפ' בשישי

הרושמת

New member
טרמפ' בשישי

למי יש מקום ויכול לקחת אותי ואת הDR שלי, או רק את הDR שלי או את הDR שלי KTM, או רקKTM, או רק DR. הכל מת"א, אפשר גם להיפגש איפשהו באמצע הדרך somebody...anybody...pleasssssee

yules

New member
עזבי אותך טרמפים

בואי בכביש. חצי שעה נסיעה ב100 קמ"ש חוקיים. חימום צמיגים טוב, קצת זבובים בקסדה.

הרושמת

New member
מנהלתית בחליפת עור זה לא כיף גדול

בכלל. לשם מילא, אבל לדרך חזרה אחרי יום של רכיבה לא יהיה לי כח לעשות את המנהלתית חזרה

כRובי

New member
מרלי...נשיא, נשיא...אבל: הגזמת!

היא קטינה בשבילך ! זה לא חוקי ! תסיר את "התנאים", ומייד ! (תן לי לנחש מהם התנאים...חולצה רטובה, ולא מזיעה כמו תמיד, ובלי חזייה מתחת?
)

Le Duke

New member
הלו הלו! לא לדחוף בתור. גם אני

אשמח אם בעל עגלה/טנדר יהיה מוכן לבלות שעה של בדיחות עבשות ותפלות במחיצת אופנועי ורוכבו. על מנת לפתות את המסיע ,הכינותי מראש שקית עם בייגלה (ליקקתי את כל המלח ,מצטער). יהודים וגויים יקרים הושיעו נא ועשו מצווה לחג.

45degrees

New member
מילא היית מבטיח ערימה של כבד אווז

ביין למסיע הנואש... אולי קצת יקיניקו חזה אווז... כמה שיפודי מולארד משהו? איזה עצם קטנה?

45degrees

New member
גררררררררר.......

קרוקודיל!!!!!!!! מה עם טטאנקה? יש לך אולי איזה פילה טטאנקה? רמז: אם אין אז יש ליד בלפוריה מקום הקרוי "שמורת הג'מוסים" רמז מס' 2: אין לג'מוסים לאן לברוח
רמז מס' 3: יש המון פילה בכל ג'מוס

Le Duke

New member
אין ג'מוס ,אבל כרגע מונחות מולי שתי

קופסאות נוספות: כבד יען ופטה אימפלה. יש גם בקבוקון "אמרולה" (רוטב המופק מפרי עץ המרולה).

enigo

New member
רוטב???

ליקר כדת וכדין. איזה רוטב בראש שלך? משקה אלכוהולי סמיך ומתוק, מזכיר קצת אייריש קופי, והשוס הגדול הוא שהפרות תוססים ומכילים אלכוהול עוד על העץ, וחביבים במיוחד על פילים. עכשיו תחשבו על שיכור במשקל 5 טון מתנדנד מולכם :-{ מזל שאין להם רשיון...

Le Duke

New member
אה... בגלל זה יש ציור של פיל על

הבקבוקון. אם ניתן לרוכב סופרמוטו לשתות אז הוא יתחיל לסוע ישר?

למעלה