טרמפים

טרמפים

בני בן ה-17 עמד אתמול לפנות ערב כחצי שעה בטרמפיאדה בניסיון להגיע לירושלים, ללא כל הצלחה, למרות שעברו על פניו מכוניות רבות. לבסוף הוא הזעיק אותי מהבית ונאלצתי להסיע אותו בעצמי!... הבה נעזור זה לזה גם בעניין הטרמפים.

batsobel

New member
טרמפים

בוקר טוב מיכל וכולם, דבי הוסיפה למעלה לוח לתיאום טרמפים (שבינתיים לא נעהה בו שימוש), כלי נפוץ מאד ביישובים קטנים, ובאתר של היישוב פרסמה ענת כנפו קול קורא המזמין אנשים לשבת על המדוכה להסדרת עניין הטרמפים. צריך לחשוב על דרך למיסוד עניין הטרמפים בלוח של הפורום כדי שאנשים יוכלו לתאם הסעות גם בשביל הילדים אבל גם בשביל המבוגרים- גם לי יצא פעם להתייבש שם. אני מציעה שתפני לענת על פי המשפר שפירסמה באתר המועצה ותראו איך אפשר לקדם דברים. יום יפה, בת-שבע.

../images/Emo45.gifטרמפים

ג'וני איתן הציע לבני הנוער (כשפורום הר-אדר היה עדיין תחת גג המועצה) להכין שלט עם הכיוון אליו הם מעוניינים להגיע. אין לי ספק ששלט עם כיוון יעודד נהגים רבים לעצור. לכל הטרמפיסטים - נסו זאת - זה עובד

../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo73.gif

מישהו יודע למה נהגים לא עוצרים? אולי אם נבין, נוכל גם לעזור איך לפנות ולשכנע

זוית אישית

אני לא תמיד עוצרת מתוך הנחה שהכיוון אליו אני נוסעת לא מתאים לטרמפיסט. זאת משום שפעמים מספר עצרתי והצעתי נדחתה בנימוס. לכן אני מניחה ששלט עם כיוון (שיחזיק טרמפיסט), יעודד לא רק אותי אלא גם נהגים רבים אחרים שעצרו מספר פעמים ולא נסתיעו בהם, והפסיקו לעצור.

טרמפים

מוצע כי המועצה תסמן תחנות ירושלים,מבשרת ולאזור מחוץ לירושלים. הציבור יעמוד בתחנות אלו. ובתקוה שהציבור הרחב יעצור לממתינים. .

הפתרון הוא סימון עבור הנהגים ../images/Emo35.gif

שלט אצל הטרמפיסט או חלוקת אזורים בתחנה... סימון כיוון הפיתרון?

יונתן511

New member
לפי דעתי טרמפיסטים צריכים לסמן לאן הם רוצים

להגיע. אבל אני לא מבין למה לפני שנה עמדתי מקסימום 20 דקות לירושלים והשנה יש מקרים שאני עומד שעה...אז בנוסף לזה שטרמפיסטים יסמנו לאן ברצונם להגיע, צריך לעורר את תושבי הר אדר לעזור לנוער ולעצור טרמפים.....בעיקר בחורף...

למעלה