טרמפים מס'2.

• פותח הנושא mri10
  • פורסם בתאריך

אתיופית

New member
(מהראשי) מה הבעיה לקחת גם את הבנות ואת הבנים

על הדרך? לבחור רק בנות כי אתה דואג להן זה לא ממש נקרא לעשות טוב, למרות הכוונה הטובה נראה שאתה בוחר להיות ״טוב״ איפה שנוח לך.
אם נעזוב את החרמנות שציינת, יש גם חרמנים לכיוון בנים, רוצחים ועוד ועוד, אז התירוץ שלך לא ממש מתקבל.
אדם טוב הוא אדם טוב בלי קשר להעדפה שלו, עדפה לא אמורה להיות כלולה בכלל בעשיית טובה.

שנה טובה

rasmus girl1

New member
הגעתי מהראשי,

עם כל הכבוד לככה נהוג או לא, זה הרכב שלך ואתה תחליט למי לתת טרמפ, אני בתור אישה לא משנה מי היה ראשון לא ארצה ש4 גברים ישבו איתי ברכב ויעדיף שרק נשים יעלו.

ומקרה אישי שלי, כשהייתי בצבא שלחו אותי עם נהג צבאי לאיזה בסיס מרוחק בדרום בשביל משהו, מהבסיס היה אפשר לצאת רק בטרמפ או בהסעה והנהג שהסיע אותי היה צריך להישאר שם את הלילה ולא אושר לו לצאת משם, מכיוון שהיה 14:00 בצהריים והייתי עוד צריכה לחזור לבסיס במרכז כי הייתי עם נשק והייתי חייבת להחזיר אותו חיכתי לבדי ליד הש.ג לצאת, אחרי רבע שעה הגיעו עוד 5 חיילים גברים שחיכו לטרמפ הביתה, אחרי זמן מה בא רכב לצאת מהבסיס והגברים פשוט העיפו אותי ורצו לרכב, אחרי שהתיישבו הנהג אמר להם "לא עצרתי בשבילכם, רציתי שהבחורה תעלה, שאחד יצא" , אף אחד לא זז, אחרי כמה שניות הוא פשוט הסתכל אחורה ואמר לחייל שישב ליד הדלת "צא, צא החוצה, תן לבחורה להיכנס!" ונכנסתי..
גם אם אותם בחורים יעשו קצת פרצוף, זה לא אמור להיות עניינך, אתה תסיע את מי שבא לך..

סpap

New member
איזה חארות.....

הית לפניהם ובגלל שהם יותר חזקים ומהירים התישבו ברכב?
ערסים!
פשוט ערסים!!!
בהמות!!
גועל נפש!
ושלל ביטויים נוספים

אך מפאת קדושת החג המתקרב
אצניע מילותי.

חבורת קופים ניאנדרטלים בבונים חלאות זבלים (אופס, התפלק לי)

אתיופית

New member

הביטוי ״המין החזק״ בדיוק מסביר את הסיטואציות הללו, מעבר לזה, ביתר הדברים ״המין החזק״ - הוא המין החלש.

einat162

New member
(גם מהראשי)

זכותו של מי שעוצר לטרמפ לבחור את מי לקחת.

וכן, זה אומר גם להוציא את מי שכבר מיקם את עצמו בפנים !

למעלה