טרמפים ביפן

בוסים

New member
טרמפים ביפן

שלום לכולכם ותודה לכל השואלים/ות והמשיבים/ות עד כה! אנחנו נוסעים בספטמבר ורצינו לשאול לגבי טרמפים- האם מומלץ? האם מסוכן? האם ממליצים/ות על טרמפים כדרך התניידות? יש לציין כי אנחנו זוג , גבר ואישה...והאישה היא נינג'ה...:) תודה רבה רבה מראש.

Tenguy

New member
מניסיון... מוניות אוספות בלי שום בעייה ../images/Emo13.gif

passioneta

New member
יש אפשרות למצוא טרמפים ביפן אבל אני לא ממליצה

בטיול לזמן מוגבל שווה להשקיע ולהשתמש בתחבורה הציבורית המצוינת.

ממליצה...מנסיון

מאד בטוח. היפנים לא יודעים להגיב כי זה כל כך לא נהוג אבל הם מאד שמחים לעזור ולקחת טרמפ עצם זה שאתם זרים זה מגניב ומענין להם. הם מאד מתרגשים ומתלהבים כמה זה מופרע לקחת טרמפים... חוצמזה אין צורך ברוב המקומות כי התחבורה נהדרת אבל ב- Wakayam למשל אין רכבות בהרים ובדרך לאונסנים. האוטובוסים בתדירות נמוכה ולכן עשינו את זה והיה שווה!!! פגשנו אנשים מענינים ומתענינים והיה מופלא. הצטלמנו יחד, אחרים לקחו אותנו לקופה לקנות כרטיס לרכבת (כשהגענו ליעד), לקחו אותנו לנקודות תצפית בדרך והיה צחוקים... מניחה שרוב המשתתפים לא התנסו בחויה ולכן כתבו ישר שלא כדאי. אני דווקא חושבת שזה כדאי ומענין אבל לא לאורך כל הטיול. המרחקים בין הערים מאד גדולים ועדיף באמצעות רכבות...

בוסים

New member
תודה לכם/ן על התגובות המהירות- איזה כיף!

טוב אנחנו תמיד מחפשים את התשובות שמוצאות חן בעיננו... ובכל זאת באמת נדמה לי שאת (יפנית מיפן) צודקת. אם יורשה לי- ואם יש לך, נשמח לרעיונות נוספים שהם פחות מיינסטרים, באשר למסלול בעיקר, ובכלל- מה שנקרא off the beaten track... שוב המון תודה על תשומת הלב.

eRoz

New member
עבודה בחווה

יש לי כמה חברים שעבדו תקופה מסוימת בהתנדבות בחווה אורגנית ביפן ומאוד נהנו. אמנם צריך לעבוד קצת (לא נורא קשה כנראה) אבל פוגשים גם יפנים וגם מטיילים אחרים, והחוויה היא כנראה מאוד כיפית. אמנם לא מקבלים כסף אבל כמובן לינה ואוכל, וחברים חדשים מיפן שאפשר לשמור איתם על קשר גם אח"כ. אני מניח שאפשר לעשות את זה גם רק לשבוע או ליותר מזה. וגם - החוות נמצאות בכל מיני חורים כפריים חביבים. החוות מאוגדות בארגון שנקרא WWOOF - www.wwoofjapan.com ואפשר גם להשיג המלצות על מקומות ספציפיים. אלעד

למעלה