טרמפטפ בוקר טוב, מעונינת לרכוש יד שנייה טרמפטפ.מי שהתנסה בזה שיספר לי. תודה.
E einati545 New member 25/5/06 #1 טרמפטפ בוקר טוב, מעונינת לרכוש יד שנייה טרמפטפ.מי שהתנסה בזה שיספר לי. תודה.
ט טלי בארץ הלמה New member 25/5/06 #2 נסי לשלוח מסר לאביטלתל או לנורית של תום וניב. שתיהן עוסקות בציוד לתינוקות יד שניה. את יכולה גם לבדוק בלוחות יד שניה ברשת. תקלידי "יד שניה" בגוגל ותמצאי הרבה תוצאות.
נסי לשלוח מסר לאביטלתל או לנורית של תום וניב. שתיהן עוסקות בציוד לתינוקות יד שניה. את יכולה גם לבדוק בלוחות יד שניה ברשת. תקלידי "יד שניה" בגוגל ותמצאי הרבה תוצאות.
E einati545 New member 25/5/06 #4 זה..... מתקן המתלבש על העגלה מאחור ומיועד לנשיאת ילד נוסף.ניתן לשבת ולעמוד.
א איליי1 New member 25/5/06 #5 היה לי, מכרתי לפני כחודש ואני חייבת לציין שלדעתי זה לא מציאה ולא כ"כ נוח, אלא אם ממש אין ברירה. אני מכרתי את שלי כחדש רק בגלל שפשוט לא השתמשתי בו, זה נתקע ברגליים כל פעם את צריכה לפרק ולהרכיב מחדש
היה לי, מכרתי לפני כחודש ואני חייבת לציין שלדעתי זה לא מציאה ולא כ"כ נוח, אלא אם ממש אין ברירה. אני מכרתי את שלי כחדש רק בגלל שפשוט לא השתמשתי בו, זה נתקע ברגליים כל פעם את צריכה לפרק ולהרכיב מחדש