טרמינל

samforme

New member
טרמינל

היום ראיתי את תכנית הרצועה ב"ביפ"... שיר הסיום היה טרמינל של מאיר אריאל בביצוע משעשע להחריד של הגמד הזה והבלונדינית... דווקא בביצוע הזה התחלתי לשים לב למילות השיר ההזויות והגעתי למסקנה שמדובר בסיפור על בן אדם בטרמינל שמחפש מטוס לברוח בעצת רופאו עקב מצב נפשי לא משהו... בטרמינל הוא פוגש אישה (שני רימונים...) בשירותים ומתאהב בה ממבט ראשון... הוא רץ כדי לתפוס את הטיסה, אבל באמצע הדרך הוא מחליט לחזור ולחפש את הבחורה.. הוא לא מוצא אותה, אבל אז הוא מגלה שהמטוס כבר המריא.. כעבור זמן קצר המטוס מתרסק ומילות הסיכום של מאיר הוא שזאת הייתה התרופה הכי טובה שיכול היה לקבל... פירוש נכון?

פירוש נכון?

הי... יש המוווןן פירושים לשיר הזה, מכאן ועד איראן, ואם תדפדפ/י אחורה בפורום (בערך לעמוד הראשון לדעתי) תיווכח/י לגלות שרבים חשבו כמוך ורבים לא. אני מתה על השיר הזה, זה כל מה שיש לי לומר להגנתי. אני לא בטוחה שהוא רצה לברוח ממש במטוס, אני הבנתי את זה כשיר על הלך רוח כתום בוער כזה, איף יו נואו וואט איי מין. הי, פסח שמח!

בגדול אבל כן

חוץ משאר הפירושים.. הבנת נכון וזה באמת יותר תחושה של התעלות רוחנית או נפשית או שתיהן שקורות לו כשהוא רואה את ההמראה של המטוס ופחות- שהוא רוצה לטוס (או שהוא רצה אבל לא יכול היה להרשות לעצמו ומשם זה בא..? מן כמיהה כזאת..) לפעמים דווקא כשמישהו אחר שר שיר אתה מבין אותו. זה כמו מילה שאומרים אותה הרבה והיא מאבדת ממשמעותה, פתאום מישהו אחר אמר אותה, והבנת. זה יופי.

למעלה