טרלהלה

HyperMe

New member
טרלהלה

טוב אז היי, בלי יותר מדי התרגשות של התחלה. נעמה, קן כרמיאל המגניב++++, קבוצת קישקשתא! קב"ה 4 (אני חושבת oO)

פורה

New member
ברוכה הבאה לפורום!

את חייבת להוסיף תמונה. אנחנו מנסים לצמצם את מספר המכוערים פה בפורום.

HyperMe

New member
הנה תמונה

שממש קורעת אותי ברגעים אלה...חחח תסתכלו טוב..בעיקר על כרמל XD (זה באיכות מעפנה כי זה מהshowme מי של זוזי..)

יפיופה../images/Emo99.gif

נעמצוווווו מה שלומך?? ברוכה הבאה!!!
ד"א אם אינך מזהה אותי(חסר לך שלא!!), אני חן מתוק,קן שיכון המזרח אימפריייייייייייייייה וראיתי שעוד כמה רשמו תקבוצות המשך שלהם,אז קבוצה 3 שליטה

היי נעמה :)

אני חלי, ג'סי כהן [חולון], שומריה, קב"ה 1- אין משו יותר טוב P: מה העניינים!?!??! זוכרת אותי מי' מעוניניים!? הא..וברוכה הבאה חומד ;)

ye ye

New member
היייי!

ברוכה הבאה. איילת, רמ"א, שומריה- קב"ה 5 במיים ובאש! מתי את וכרמל באות להתנחלות אצלי?

the mush

New member
נעמה+)

[מור מכפס] שמעתם שיש תאריך סופי לסמינר הבא? [יש!!!!11]

HyperMe

New member
קיצר לכל המגיבים המגניבים!

זוזי- את ממש שמנה. הכובע הזה הכי שקסי בעולם. "כי גם ילד מוגבל יכול להיות שקסי" |מוציאלשון| חלי- וודאי שאני זוכרת אותך!
איילת- אני וכרמלה נבוא כשתזמיני בצורה יותר אסרטיבית עם תאריך ושטיח אדום! ^^; ומור- את ממש פסטרמה :) זהו באייייייייי. P=

ye ye

New member
אוקיי..

אם תהיה שביתה גם שבוע הבא, מה דעתך (ותשאלי גם את כרמל) על ראשון-שני? שטיח אדום אני לא יכולה להבטיח, אבל אני יכולה לספק עוגיות. לי זאת נשמעת הצעה מאוד מפתה. אם למישהו אחר מפה בא להתנחל יומיים בתל אביב, אתם מוזמנים =]

למעלה