טרי טרי

switch

New member
טרי טרי

טוב...ביום שבת היתה הצעה רומנטית להפליא ועכשיו צריך להתחיל לתכנן (איזה כיף:))))). אני רואה שהפורום הזה מאוד פעיל ויעיל ואני מקווה שתוכלו לעזור לי: אנחנו כמובן מתחילים באולם ואוהבים את סגנון האחוזה בבית חנן (אם מישהו מכיר) אבל מסיבות אישיות לא נקיים את האירוע שם. האם יש לכן(ם) הצעות לגבי גן יפה ופשוט (לא מצועצע יותר מדי)? תודה :)

Sharon_1

New member
קודם כל - מזל טוב!!!

דבר שני - הבנתי שסוגרים את האחוזה.היו אמורים להיות שם שיפוצים ואח"כ החליטו לסגור. בכל מקרה - על איזה חודש ואיזור מדובר. ושיהיה בהצלחה.

switch

New member
התכנון

הוא סביבות אפריל - מאי באזור המרכז דרומה ותודה

Sharon_1

New member
אני יכולה לספר ל על כמה מקומות

בקשר להמלצות - ממש לא! חוץ ממקום אחד, המקום שבו סגרנו - "גן במוזיאון", מוזיאון ארץ ישראל, רמת אביב (אבל הוא לא מאד גדול - עד 370 איש). בכל מקרה - יש גם את שפיים, הטירה בגעש, ג´ילת, הבאר של סבא, חצר נצר. בקיצור - הרבה, אבל שוב - אין לי המלצות ספציפיות. בכל מקרה - קחי בחשבון שהמחירים בחודש מאי עולים. באפריל זה עדיין מחירי חורף. בהצלחה!

galitm

New member
אני ממליצה על "ירוק על המים" ../images/Emo70.gif

אנחנו מתחתנים שם בינואר ולדעתי המקום מאד יפה. יש עוד כמה בפורום שמתחתנות שם (אינצ´ה, נועה ורועי..) אז הן יוכלו לספר לך ממקור ראשון אם כדאי או לא. בכל מקרה, המון

הילית*

New member
קודם כל מזל טוב וברוכה הבאה

בתור אחת שהתחתנה לפני חודש וחצי ונעזרה רבות בפורום זנה אני יכולה להגיד לך שהגעת למקום הנכון... ממליצה מאוד על גן האמנים (באיזור כפר אז"ר) בגלל המקום, בגלל השירות, היחס, המקצועיות ובגלל שהם עומדים בהבטחות בצורה מלאה...

ברוכים הבאים והמון מזל טוב ../images/Emo48.gif

אין לך מושג כמה שההודעה שלך מוכרת לי
, גם אנחנו כשהתחלנו לבדוק מקומות זה היה הכיוון. מאוד רצינו את ה"אחוזה" אך לצערי בגלל כל מיני סיבות הוחלט ללכת על משהו אחר. ודרך אגב- שרון צודקת ה"אחוזה" באמת לא תתפקד בזמן הקרוב ואת זה שמעתי ממקור ראשון. האלטרנטיבה שנראתה לנו הכי קרובה, זאת אומרת, פחות או יותר באותו אזור ושאיפה לרמה דומה היתה "ירוק על המים". האמת? אני קצת יותר מדי קרובה לארוע
כדי לדבר על זה בצורה מפוקחת
, אבל אני מבטיחה לעשות מאמץ ולהיכנס לפורום אחרי החתונה ולפני ירח הדבש כדי לעדכן. בנתיים, אתם מוזמנים לעשות חיפוש בפורום לפי: "ירוק" או "ירוק על המים" (לפעמים נמאס לכתוב את כל השם) ולראות מה אינצ´ה גלית ואני רשמנו. ובנתיים, אני שולחת לכם ברכת מזל טוב ובהצלחה והעיקר לקחת את זה בכייף ולהנות מכל רגע של תכנונים.

שירי71

New member
מזל טוב והמלצה!

קודם כל מזל טוב. גם אני מאד אהבתי את האחוזה אבל מסיבות שונות זה לא יצא שם. בחרנו בגן האמנים, וחשוב לציין שאלה שני המקומות בינה התלבטנו רבות. מומלץ, סולידי ולא מצועצע, מצד שני זה לא "פרדס" כמו האחוזה.

Liat & Alon

New member
../images/Emo49.gif First of all

Second I hope that we can help you here in this great forum that helped me a lot before I got marride so you are looking for a garden well I know a few 1. lOMON IN KIBOZ EINAT LOVELY PLACE MY FRIEND GOT MARRIED THERE 2. DEL VINO GARDENS WHERE I GOT MARRIED A VERY NICE PLACE BUT ONLY IF YOU WANT A SAMLL WEDDING 300-500 PEOPLE both of this palces are located in Petha Toqua there is another nice place in Herzelia I think its name is KANTRY CLASS also a very nice place for a small wedding
again welcome to this forum and

צוקה

New member
המלצתי היא למקום בו אנו חוגגים

בסוף החודש - לימון אירועים, קיבוץ עינת. מקום מ-ש-ג-ע! פשוט מקום החלומות. זהו גן מקורה ויש גם גן פתוח. היחס חם ושווה לקפוץ לראות, לדעתי ממש לא תתאכזבו! אשמח לעזור אם יהיו לך שאלות, צ´וקה

למעלה