טרי-ביט

טרי-ביט

בגלל ש-כ-ל-כ-ך ריק פה שאפילו מוות לא בא לביקור (כי אין אף אחד לקחת לו את הנשמה) החלטתי לפתוח שרשור והפעם סקר! 1. האם שיחקתם במשחקי עום הדיסק? 2. באילו? 3. והאם זה היה בעקבות קריאת הספרים או שקראתם את הספרים בעקבות המשחק תשובות: 1. כן, בכולם (תלוי איך מגדירים את כולם) 2. שיחקתי ב discworld 1 ו2 ו discworld noir 3. את 1 שיחקתי לפני שבכלל הכרתי את טרי יקירי, וככה נחשפתי לעולם הדיסק.

Athaclena

New member
נו טוב, לפני שהולכים לישון

1. כן, אבל בקושי 2. לא יודעת, נראה לי הראשון. מצאתי בננה והבאתי לספרן - 15 דקות משחק מרתקות. 3. קראתי קודם

Jade888

New member
טוב אז אפשר להגיד ש-1..

חוץ מ"נויר" אבל הוא אצלי במחשב ועוד לא היה לי זמן אליו... אני קודם קראתי את הספרים ואז מצאתי את המשחק בטעות כשעברתי על הoldies באינטרנת... לא יודעת למה אבל המשחקים לא ממש משכו אותי {אפילו שאני מעריצה ענקית של ז'אנר ה quest וrpg} ולא שיחקתי בהם יותר מחצי שעה...

The Mad Hatter

New member
תשובות

ראיתי את discworld noir בערימת משחקי סוני פלייסטיישן יד שניה בסטימצקי וקניתי במחיר מוזל בעקבות הספרים, כמובן. אני לא חושבת שבאמת שיחקתי, כי המשחק היה די מסובך (אני לא טובה במשחקי מחשב וכאלה) כך שתמיד שיחקתי בו בצמוד לתדריך לסיום המשחק שהדפסתי מהאינטרנט. לא שיחקתי כדי לשחק, שיחקתי בשביל הדמויות (שהיו חביבות, אך בגרפיקה מעצבנת ביותר). מה שהיה הכי מעצבן זה, שהיה באג שלא איפשר לשמור את המשחק, אז כל פעם התחלתי מחדש (בגלל זה טוב שיש דף צ'יטים), עד שיום חופשי אחד סיימתי את כל המשחק, מהתחלה עד הסוף. ואז המשחק הפסיק לעבוד. ככה זה עם משחקים מיד-שניה. :/ סתם, הרגשתי צורך לשפוך את לבי בפניכם. :)

TheBursar

New member
תשובות זריזות

1. כן. 2. Discworld 2 היה הראשון שמצאתי בזמן שעבדתי בבאג ואפילו יש לי אותו באריזה המקורית איפשהו. אח"כ חיפשתי ומצאתי את ה-1 ואת NOIR שברגע שייתפנה לי זמן אני אשחק שוב ואסיים שוב ולא כמו כמה אנשים שאני מכיר, בלי הצ'יטים! 3. אחרי שקראתי את הספרים. ככה הייתי מופתע לגלות משחק עם הדמויות האהובות של טרי, למרות שהמשמר לא ממש מופיע שם, או המכשפות. שני הראשונים הם יותר משחקים מתת-סדרת סתמרוח/מוות והשלישי הוא stand-alone.

Greebo

New member
*sigh*

דיסקוולד נואר.. הקוואסט הכי טוב ששיחקתי בו.. לוטן 3> וכמובן יש את השיר נושא של דיסקוולד 2 3> המממ צריך לקנות את גואינג פוסטל...ראיתי אותו בחנות סטימצקי ב50% הנחה 3:

Rincewind

New member
משחקי עולמדיסק ../images/Emo99.gif

שיחקתי בכולם! 1 היה מעולה, 2 היה ענק, נואר לא עובד על XP
אבל ב-1 שיחקתי לפני שקראתי את הספרים והוא המשחק שגרם לי להתאהב בסתמרוח (וכמובן, זה שקוראים לו בו בבירור(!!) רב(!!!) רינסווינד ולא רינצווינד).

Greebo

New member
wtf?

נואר עבד מצויין על הXP שלי.. אריק איידל הוא אלוהים ועל כל העולם ואחותו לסגוד לו..

l o r e

New member
discworld noir rules + פיתרון בעיות

זהו אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי בהם אי פעם. סיפור אדיר, ממשק נהדר, דמויות מדהימות, מוסיקה ואווירה מושלמות, חרא של תכנות. משחק מלא באגים ארורים ומעצבנים. קניתי את המשחק באחד המבצעים של אופיס דיפו, ונהנתי מכל רגע עד שהוא התחיל להתרסק לי בטירוף. אחרי חיפושים ממושכים גיליתי את הדברים הבאים: 1. החברה שבנתה את המשחק מתה. 2. לא יצא patch למשחק. 3. אתר נהדר שפותר את רוב הבעיות. 4. גרסה שרצה באימיול שאין לה את רוב הבעיות שהיו בדיסק שקניתי. המשחק עצמו עובד על חלונות XP. באתר תוכלו למצוא לא מעט הסברים על כיצד להפעיל אותו תחת חלונות XP, במידה ואצלכם הוא עושה בעיות. נ.ב. שני משחקי הדיסק האחרים שעממו אותי ונמחקו כמעט מיד.

ויימס

New member
מעולם לא שיחקתי באף אחד מהם.

למרות שבכיתה ז', באיזו מסיבת פיג'מות, מישהי שיחקה במחשב באיזה משחק עם דרקון שמתגלה בסוף כדרקונית. בכיתה ח' התחלתי לקרוא את הספרים, ורק אחרי כמה שנים טובות ירד לי האסימון שיש קשר בין שני הדברים. זה היה כזה אסימון במשקל עשרות טונות- בום! הייתי רוצה לשחק בהם, אבל כבר אי אפשר להשיג אותם בשום מקום, הם ישנים מדי.

TheBursar

New member
שקר וכזב!

יש לי את כל השלושה! לפרטים - נו כבר שלחתי לך מסר!

TheBursar

New member
זה על דיסקים

אז אני זה ייקח קצת זמן דרך אגב, כדי לשחק בראשון ובשני צריך להשתמש בתוכנה שמדמה מצב DOS

Gdil

New member
יש אתר לאיכסון של עד ג'יגה.

אתה יכול לאכסן אותם בזיפ. www.yousendit.com ואז לתת לי את הכתובת.

ששש!

אתה לא יודע שאפילו באתר אימיול אין להם לינקים אלא רק "מחרוזת לחיפוש" הם "לא עוברים על החוק" עם גרשיים שכמו של ארץ נהדרת

למעלה