טריסטרמית

מגדיאל

New member
טריסטרמית

זוהי ציפור שחורה החיה באזור מדבר יהודה המזרחי. היא קרויה ע"ש החוקר טריסטרם שזיהה והגדיר אותה במחצית המאה ה-19. כפי שמתברר, זו ציפור ידידותית ביותר, ומתקרבת ללא חשש לבני אדם. צילמתי היום בטיול ג'יפים במדבר יהודה.

z 2 s

New member
הראשונה נהדרת ! מכל בחינה !

אולי הייתי חותך את הראי שם משמאל...אבל שטויות....פשוט יופי !

subotaj

New member
איזה יופי, מדבר, ג'יפ ציפור רק חסר

איזה כובע אוסטרלי או איזו בנדנה והיה יוצא מושלם!

מגדיאל

New member
יש תמונות עם כובע אוסטרלי.

אעלה דוגמה בהמשך היום. הרבה תודות על התגובה.

ran refael

New member
תשמע..

יש אנשים שפשוט יודעים להנות מהחיים ואתה אחד מהם :) ג'יפים.. מדבר.. ציפורים.. צילום.. רק חסרה סיגריה בפוזה של שנטי ואתה על גג העולם :)

../images/Emo121.gifאני רוצה לאכול עוגיה חרש חרש

קפץ החרש וברח משם, הוא שמע שהולכים לאכול ת'חרש ולא שמע את המילה עוגיה.. אין בעד מה

מגדיאל

New member
אלה היו 60 שניות של

אכילת עוגיות חרש-חרש (דהיינו - עם פה סגור על אף קריספיותן).

OhFear

New member
לא נעים לי להגיד את זה, ואל תיקח

אישית... אבל שתי התמונות הנחמדות מתאימות לאלבום התמונות, או אלבום האנקדוטות, אבל לא מצאתי בהן משהו מלבד סנפשוט פשוט. מחשבה, קומפוזיציה, צבע, יצירה.

מגדיאל

New member
אופיר, רק להשכלתי: בצילומי שקיעה,

או זבובים (לדוגמה), אתה כן מוצא "מחשבה, קומפוזיציה, צבע, יצירה"?

OhFear

New member
מגדיאל, כפי שאמרתי, אני אישית

לא מוצא בתמונות משהו מיוחד, אבל אני רואה שיש כאלה שאוהבים אותן, אז זה טוב. לא כולם חייבים. לא זוכר שראיתי או הגבתי לאחרונה לצילומי שקיעות מדהימים, אם כי כן - יש כאלה שאני יכול לאהוב. ולגבי זבובים? התגובות שלי בד"כ הן "מגעיל כמה שזה מדהים". אגב, תרגיל שאני ממליץ גם לך לנסות: אני משתדל לא "לדעת" בהתחלה של מי התמונה שאני מגיב: אני פותח את התמונות שיש על הדף ברצף (בחלון נפרד, ואז עובר עליהן - בלי לראות את שם הצלם, ומגיב לפי מה שאני מרגיש.

מגדיאל

New member
אופיר, אין לי כל בעיה עם ההערה שלך,

רק רציתי להבין את טעמך בצילום. תודה ויום טוב

shayt

New member
איזה יופי

הראשונה יותר מיוחדת בגלל המשמעות, אבל השניה גם יפה (ממש פרסומת לחברת סלולר) שי

מגדיאל

New member
שי, המוזר והמפתיע שהטריסטרמיות

מתקרבות ללא כל חשש. כנראה שהן רגילות לקבל מזון מהולכי על שתיים. תודה על ההתייחסות והתגובה.

למעלה