טריסאם-קרב מרובע

טריסאם-קרב מרובע

אתם מחליטים- מי תעלה לסיבוב הבא, ומי היא זמרת השנה(הצעירה יחסית) שלכם- כדי להצביע לבריטני- שרשרו את האייקון הבא-
כדי להצביע לכריסטינה- שרשרו את האייקון הבא-
כדי להצביע לשאקירה- שרשרו את האייקון הבא-
כדי להצביע לאלאניס מוריסט- שרשרו את האייקון הבא-

הקרב יוכרע גם ע"י סקר הפורום

עלה סקר חדש שתוצאותיו יחוברו לתוצאות המשאל בפורום. זו ההזדמנות להצביע ולהשפיע!!

../images/Emo79.gif ההצבעה לא הוגנת

כי אם היינו צריכים לבחור בין שלוש הראשונות, אז אולי היה קרב. אבל אלאניס פשוט טובה יותר מכל השלוש ביחד. ברגע שהכנסת אותה להצבעה, כל השאר נהיו מזה חיוורות..

|פתק לבן|

בריטני - היא לא מיוחדת
היא הכי יפה מכל החבורה, וגם יש לה קול משעשע של ילדה קטנה מצוננת, והיא גם ממזמזת אופנועים
אבל סה"כ - היא טיפשה. כריסטינה - איכיסכסכסכסכס גם יש לה שירים קרציות שנדבקים בראש לכל היום, וגם יש לה הופעה מפחידה בצורה פרחית-ערפדית-צכלצית...
לא אסתטי.. שאקירה - היא אכן מתלבשת חשוף, אבל אין לה את הביצ´יות הזנותית הזאת של כל שאר הזמרות הצעירות..
היא באמת צריכה לנסות יותר טוב מזה. חוץ מזה היא זמרת טובה
אלאניס מוריסט - מעצבנת אותי
זמרת מעולה
אבל עדיין מעצבנת

going mad

New member
|פתק לבן| גם!!

בריטני- בלעעעע וואנבי באד גירל, נשמעת כאילו תקעו לה מוט ב*#@!@! לא קול משהו, מוזיקה זולה, והיא מזכירה לי בובה קטנה ומעוותת(הכלה של צ´אקי, כולן מזכירות לי אותה) והכל נראה כל כך וורוד...ומזוייף.. כריסטינה- כריסטינה, בדיוק כמו בריטני פרחה קטנה וצעקנית, "תסתכלו עליי תסכלו עליי!" בלעעע, חוצמזה שהיא נראית כל כך מלאכותית שאקירה- יחסית פסיידר, באמת אין לה ת´ביצ´יות הזנותית הזאת...בכל זאת זה משהו עם המוזיקה שהיא עושה... אלאניס מוריסט- זמרת טובה, אבל מעצבנת, נראת טיפה מזוייפת...חוצמזה מוזיקה טובה (Don´t kill me!)

למעלה