טרילילילי היום ביום חופששששששששששששש וביום החופש שלי אני הולכת לגנוב מציתים לחברים שלי אבל אל תגלו
מ מכורה למלרוז פלייס New member 2/12/08 #1 טרילילילי היום ביום חופששששששששששששש וביום החופש שלי אני הולכת לגנוב מציתים לחברים שלי אבל אל תגלו
מ מכורה למלרוז פלייס New member 2/12/08 #4 עוד חודשיים יש לי יום הולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לללללללללללללללללללללללללללללללל מי קונה לי את אמנדה???
עוד חודשיים יש לי יום הולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לללללללללללללללללללללללללללללללל מי קונה לי את אמנדה???
מ מכורה למלרוז פלייס New member 2/12/08 #7 חחחחחחחחחח אתה מרשה לי לאכול פלאפל היום??????????? נמאס לי מההליכות האלהההההההההההההההההההה בא לי משהו מתוק
חחחחחחחחחח אתה מרשה לי לאכול פלאפל היום??????????? נמאס לי מההליכות האלהההההההההההההההההההה בא לי משהו מתוק
ר רומן התותח New member 2/12/08 #8 לאאאאאאאאאאאאא עוד חודשיים יש לך יום הולדת ואני לא החגוג איתה יום הולדת בצטטטטטטטטטטטטטט לאאאאאאאאאאאאאאאאאא מישהו יחזיר אותי בקקשההההההההה
לאאאאאאאאאאאאא עוד חודשיים יש לך יום הולדת ואני לא החגוג איתה יום הולדת בצטטטטטטטטטטטטטט לאאאאאאאאאאאאאאאאאא מישהו יחזיר אותי בקקשההההההההה