טרילוגיה שלישית!!

AlphonseElric

New member
מתיחה או לא.. אבל יש סיכוי...

שנזכה לראות אחת כזאת! כל עובדי לוקאס פילם חטמו על הסכמי חשאיות! אף אחד לא יודע למה ועל מה.. כנראה שמדובר בטרילוגיה נוספת שעומדת לצאת.. אני מתאר לעצמי שזה יקרה בעשור הבא.. או לקראת סיומו של עשור זה..

מאד לא סביר להניח

לוקאס מעוניין לעשות דברים אחרים, ובצדק - הוא אמר את זה עשרות פעמים. הוא כבר זקן, וכך גם ג'ון וויליאמס שבלעדיו סטאר וורז זה לא סטאר וורז. השמועות על טרילוגיה שלישית נבעו מהסיפור המקורי, שהתקצר לשתי טרילוגיות בסופו של דבר, ואין טעם לעשות שלישית עכשיו משהסיפור נסגר והגיע ל- Full Circle, מה שנקרא - סגירת מעגל. אם תהיה טרילוגיה שלישית אמיתית ורשמית - זאת תהיה הטעות הכי גדולה שלוקאס אי פעם עשה - יותר מכל הטעויות שהוא עשה עד עכשיו, שעליהן עוד היה אפשר לסלוח.

plo koon

New member
אני דווקא נגד טרילוגיה שלישית

אל תהרגו אותי אבל כמה אפשר להמשיך את העלילה של משפחת סקיווקר (אני יוצא מנקודת הנחה שאם הוא יפיץ עוד סרטים אז הם יהיו על סקיווקר) לא שאני נגד המשך לסרטים בצורות של EU אבל עוד טרילוגיה ?!? עוד שלושה סרטי המשך?!? כמה עוד אפשר למשוך את זה עם כבר למשוך אז לא את העלילה של סקיווקר אלה אולי התחלה של עלילה חדשה, על ג'די חדש או משהו ...

tactical

New member
מי אמר שחייבים להמשיך להתמקד...

במשפחת סקייווקר. יש מספיק דמויות שאנחנו מכירים מה- EU שאפשר להמשיך איתם... מה דעתכם על טרילוגיה שמתמקדת בקייל קטארן או באיזה תלמיד שבא ללמוד באקדמיה לג'די או בשובו של הקיסר בתור שיבוט, או אפילו שובו של בובה (בנאי) פאט לא חסרים דמויות...

עזבו, EU זה קקי.

מלחמת הכוכבים זה הסיפור של אנאקין סקייווקר - עליתו ונפילתו. כל מה שמסביב זה טארארם שנועד לייצר עלילות בשביל מרצ'נדייס וכיו"ב.

tactical

New member
מה זה??

חיים שכאלה עם אנאקין סקייווקר?? תדמיינו... אנאקין יושב על הספה המארח שואל אותו: "אנאקין, מה אומר לך הקול הבא...." ואז שומעים... "LORD VADER....RIIIIISE"

MajorWinters

New member
../images/Emo6.gif

אז אנקין אומר: "אני מכיר איזה שיפוצניק, הוא מעולה בדלתות"

Z E R O

New member
מספיק לדעתי 2 טרילוגיות...

... את השאר אאפשר לראות במשחקי מחשב והספרים שמתרחשים לפני םרק 1 ואחרי פרק 6... *קיצור אם יהיה עוד זה יהיה סתם פלצנות, למרות שהייתי שמח לסדרה של פרקים של חצי שעה של סטאר וורס כמו שהיה במלחמת המשובטים ששודר בקארטון נטוורק.

למעלה