טריילר - "Big Eyes"

ערן1987

New member
נראה נחמד ביותר

אולי, סוף סוף, טים ברטון יחזור לעשות סרטים טובים באמת?

ערן1987

New member
כרגע מסתמן שכן

אבל אנשים לא ראו עדיין את הסרט (אאל"ט) ככה שהכל ספקולציות כמובן.. בכל מקרה, נראה שאם היא תקבל מועמדות היא תפסיד אותה לג'וליאן מור.

היא דווקא מועמדת מובילה, פייבוריטית.

מור אכן יכולה לקבל מועמדות על הסרט הזה שלה, אבל יש לציין שהוא נמצא ברדאר של עונת הפרסים בערך שבועיים - זה קרה כשהסרט "מפת הכוכבים" של דייוויד קרוננברג, עליו רבים הימרו שמור תקבל מועמדות שחקנית משנה, נדחה מסיבה "לא ברורה" ל-2015, והמרכאות הן בגלל שכמה שעות אח"כ הוכרז תאריך היציאה של הסרט החדש וההרבה יותר אוסקרי של מור. אני לא אומר שהיא מחוץ לתחרות, אבל אדמס מחזיקה בסטטוס פייבוריטית כבר כמה חודשים טובים ורק ביקורות גרועות ל"עיניים גדולות" עלולות לשנות את זה. היא בול באותו מצב שבו קייט ווינסלט הייתה ב-2008: 5 מועמדויות ללא זכייה (שגורמות לתחושה שהבחורה מועמדת על משהו בכל פאקינג שנה), ואז במועמדות השישית... כנראה זכייה (על תפקיד אוסקרי במיוחד) מתוך עיקרון סגירת חשבונות של האקדמיה. נכון שעל מור אפשר להגיד דבר דומה, ועדיין, לה יש רק 4 מועמדויות...

ערן1987

New member
היתרון של מור על איימי

הוא שמור הרבה יותר ותיקה ממנה וגם את הסרט שלה אנשים ראו ככה שיש "עדות" לכך שהיא טובה, בעוד איימי מסומנת כמועמדת על סמך היא עצמה+הסיפור. אני חושב שכרגע מור היא הפייבוריטית הברורה, לא בהרבה על איימי אבל עדיין..

בכל מקרה, את שתיהן אני מאוד אוהב (והן גם ג'ינג'יות אז בכלל!) ככה שלא ממש אתלונן אם מישהי מהן תזכה.

אני עדיין לא בטוח בסיכוייו של הסרט הזה להגיע משום מקום

ולהגיע למצב טוב בעונת הפרסים בכ"כ מעט זמן.

ערן1987

New member
אתה מדבר על הסרט של ג'וליאן?

עכשיו שאני לא באפליקציה המפגרת של תפוז אני אגיד לך למה לדעתי ג'וליאן היא הפייבוריטית לזכייה (נכון לעכשיו):
&nbsp
ג'וליאן היא כבר כוכבת מוערכת מאוד למעלה מ-20 שנים, מאז שאיימי פרצה עם "ג'ונבאג" עברו "רק" 9 שנים.
&nbsp
לג'וליאן יש 4 מועמדויות לאוסקר, לאיימי 5 - כלומר לא הפרש משמעותי. ג'וליאן גם זכתה באמי על Game Change לפני שנתיים וזו בהחלט נקודת זכות לטובתה. ג'וליאן גם זכתה השנה בפרס המשחק בקאן שזה גם יתרון מאוד גדול שמעיד עליה כאחת השחקניות הגדולות בהוליווד, וזה למרות שהיא כרגע מתחרה עם סרט אחר לגמרי. ג'וליאן לא קיבלה מועמדות כבר למעלה מעשור בעוד איימי קיבלה רק בעשור האחרון 5 מועמדויות, אחת מהן בשנה שעברה - וזה הופך את ג'וליאן ליותר overdue מאשר את איימי, כי ג'וליאן ותיקה יותר ממנה.
&nbsp
ג'וליאן תחגוג בדצמבר יום הולדת 53, איימי חגגה 40 בחודש שעבר.
&nbsp
אנשים כבר ראו את התפקיד של ג'וליאן, כלומר יש כבר "הוכחה" לכך שהיא באמת מעולה שם (אני מסתמך על הביקורות, כן?). את Big Eyes אף אחד לא ראה והטריילר שלו יצא רק לפני כמה ימים, מה שנותן לג'וליאן יתרון של כ-3 חודשים על איימי כי הסרט שלה יוצא בעוד 3 חודשים שזה המון בזמן אוסקרי.
&nbsp
הכל מצביע לטובתה של ג'וליאן כרגע. נכון, המצב יכול להשתנות - פתאום יתברר ש"עיניים גדולות" הוא מאסטרפיס או שבכלל תגיע שחקנית אחרת שתהפוך לפייבוריטית (או שריס ווית'רספון תתפוס שוונג על Wild). אבל נכון לעכשיו, לדעתי, ג'וליאן מור היא הפייבוריטית המובהקת לזכייה.

עדיין לא מסכים.

עם כל הנתונים שהצגת, שהם נכונים, אני באמת עדיין לא חושב שסרט שנמצא על הרדאר האוסקרי בסה"כ כמה ימים וגם זה רק בגלל שדחו סרט אחר שלה (אם הסרט של קרוננברג לא היה נדחה אז באמת לא היו מסתכלים על הסרט השני ההוא) יכול לעשות משהו בזמן כ"כ קצר, למרות הכל.

ערן1987

New member
ההיפך, אני חושב שבגלל הדחייה של הסרט

של קרוננברג היא יוצאת מכאן מרווחת - הרי תחילה היא נחשבה פייבוריטית בגללו, ואז הוא נדחה וכולם כזה "אויייי, לא נוכל לתת לה עכשיו אוסקר", ואז הגיע הסרט החדש שלה וכולם עפו עליה שם וגל האהדה הענק שהיה כלפיה מהסרט של קרוננברג פשוט עבר לסרט החדש. אני לא יודע באיזה מהסרטים היא טובה יותר אבל אתה יודע איך זה באוסקר - יש בזה המון פוליטיקה, שבמקרה של הסמיכות בין הדחייה של קרוננברג להצגה של "עדיין אליס" ב-TIFF לגמרי עבדה לטובתה.
&nbsp
גאני חושב שהדחייה של הסרט של קרוננברג עשתה לה רק טוב - גם ככה היא הייתה פייבוריטית על סרט שנחשב בינוני ופתאום היא נחשבת פייבוריטית על סרט שנחשב מאוד איכותי. אני מניח שעד שהוא ייצא להקרנות מסחריות, מתי שזה לא יהיה, הוא יוקרן בלא מעט פסטיבלים וזה יבסס את המעמד שלה כפייבוריטית מובהקת. כל עוד "עיניים גדולות" לא מוקרן באף פסטיבל כזה או אחר זה רק פוגע באיימי אדמס (מצד שני, ג'ף ברידג'ס זכה באוסקר על סרט שלא הוקרן בשום פסטיבל גדול ויצא בהפתעה יחסית גמורה כשהוא היה לגמרי מתחת לרדאר אז הכל יכול לקרות).

הסרט של קרוננברג דווקא קיבל ביקורות מצויינות

(וגם אלה שהיו יותר בינוניות שיבחו אותה בטירוף, יותר ממה ששיבחו אותה על הסרט האחר ההוא)..

ערן1987

New member
את ג'וליאן עצמה שיבחו, זה כן

אבל הסרט עצמו בסה"כ לא ממש קיבל ביקורות אוהדות - יעידו על כך 53% אחוזי טריות ברוטן טומטוס.

ערן1987

New member
ברור, אפשר להסתמך רק על מה שכבר פורסם

ובינתיים הביקורת הכי טובה שיש על הסרט היא מהטלגרף הנחשב, כל השאר קצת פחות נחשבים.

למעלה