אתה מדבר על הסרט של ג'וליאן?
עכשיו שאני לא באפליקציה המפגרת של תפוז אני אגיד לך למה לדעתי ג'וליאן היא הפייבוריטית לזכייה (נכון לעכשיו):

ג'וליאן היא כבר כוכבת מוערכת מאוד למעלה מ-20 שנים, מאז שאיימי פרצה עם "ג'ונבאג" עברו "רק" 9 שנים.

לג'וליאן יש 4 מועמדויות לאוסקר, לאיימי 5 - כלומר לא הפרש משמעותי. ג'וליאן גם זכתה באמי על Game Change לפני שנתיים וזו בהחלט נקודת זכות לטובתה. ג'וליאן גם זכתה השנה בפרס המשחק בקאן שזה גם יתרון מאוד גדול שמעיד עליה כאחת השחקניות הגדולות בהוליווד, וזה למרות שהיא כרגע מתחרה עם סרט אחר לגמרי. ג'וליאן לא קיבלה מועמדות כבר למעלה מעשור בעוד איימי קיבלה רק בעשור האחרון 5 מועמדויות, אחת מהן בשנה שעברה - וזה הופך את ג'וליאן ליותר overdue מאשר את איימי, כי ג'וליאן ותיקה יותר ממנה.

ג'וליאן תחגוג בדצמבר יום הולדת 53, איימי חגגה 40 בחודש שעבר.

אנשים כבר ראו את התפקיד של ג'וליאן, כלומר יש כבר "הוכחה" לכך שהיא באמת מעולה שם (אני מסתמך על הביקורות, כן?). את Big Eyes אף אחד לא ראה והטריילר שלו יצא רק לפני כמה ימים, מה שנותן לג'וליאן יתרון של כ-3 חודשים על איימי כי הסרט שלה יוצא בעוד 3 חודשים שזה המון בזמן אוסקרי.

הכל מצביע לטובתה של ג'וליאן כרגע. נכון, המצב יכול להשתנות - פתאום יתברר ש"עיניים גדולות" הוא מאסטרפיס או שבכלל תגיע שחקנית אחרת שתהפוך לפייבוריטית (או שריס ווית'רספון תתפוס שוונג על Wild). אבל נכון לעכשיו, לדעתי, ג'וליאן מור היא הפייבוריטית המובהקת לזכייה.