טריילר ראשון למשחק Stargate TA

burhtk1

New member
טריילר ראשון למשחק Stargate TA

סוף סוף יצא הטריילר הראשון למשחק "Stargate The Alliance" בסירטון רואים כמה נשקים ואפילו את הפרומתיאוס ^^ לחצו כאן להורדה

Echelon

New member
טריילר נחמד

מספק לנו יחסית הרבה פרטים מעניינים.

kinspirit

New member
מגניב!!!

אומנם אין לי סאונד כרגע במחשב (לא ברור בדיוק מה הבעיה הנפשית של המחשב שלי), אבל זה נראה ממש ממש מגניב, גם בלי סאונד... אני תוהה כמה המשחק הזה יעלה...

Niro85

New member
יעלה לך 0ש"ח....

וזה כמובן בתנאי שיש לך "אזארוס" במחשב או כל תוכנה אחרת...

burhtk1

New member
לא כדאי..

קודם כל אני חושב שאסור לדבר בפורום על הורדות לא חוקיות.. דבר שני אפילו אם תוריד, לא תוכל להיתחבר למשחק רשת (שזה החלק הכי טוב) :) דבר שלישי אני מתכוון לקנות את המשחק כי אני ממש רוצה לראות איך האריזה תראה ^^

kinspirit

New member
לא בטוחה למה אתה מתכוון

ורק מזכירה שאם מדובר פה בהורדה של המשחק בדרך זו או אחרת, אסור לדבר על זה בתפוז

Enderew

New member
מותר לשאול לפרטים?

איזה סוג משחק לדוג'? פעולה? הרפתקאות? אסטרטגיה? משחק תפקידים במחשב? כי כל האפשרויות קיימות (ולדעתי רק שתי האחרונות גם מעניינות באמת).

burhtk1

New member
בטח..

המשחק יהיה בעיקרון משחק FPS (משחק פעולה מגוף ראשון) אבל בפורומים גם אומרים שהוא יכלול גם חלקים אחרים.. (אסטרטגיה וכ'ו..) ונוכל לשחק בכל אחד מהשחקנים (מיכאל ג'אקסון, טיאלק, סמנטה קארטר, קולונל אוניל)

Niro85

New member
אוקיי קראתי קצת...

יהיה במשחק גם אפשרות לקמפיין קלאסי,כלומר לחימה בכוכבים אחרים עם צוות SG1,יהיה ניתן להכנס לכלי רכב{לא שנראה לי יש הרבה חוץ מהדאונים}ויהיה ניתן להחזיק כלי נשק בהתאם לכוח שלך,למשל מישהו חלש יוכל להחזיק רק אקדח או תת מקלע אבל מישהו חזק יוכל להחזיק גם משגר טילים או מוט אנרגיה של הגואולוד. המשחק הוא עם תמיכה מלאה לרשת והוא ישקול קרוב ל2800מגה,הוא יופץ במדיות של DVD ומדיות רגילות{700}.

kinspirit

New member
נראה לכם...

שגם מישהי שמעולם לא שיחקה במשחקי מחשב תוכל להצליח לתפעל את הדבר הזה?

Echelon

New member
ברור.

לעיתים קרובות גם יש Tutorial בשלב הראשון שמסביר לך אפילו על איזה מקשים את צריכה ללחוץ. לא בהכרח שיהיה כאן, אבל היי, משתמשים במקשי W A S D, מזיזים את העכבר ויורים לכל מי שיש נחש בראש
. ע"פ הטריילר יתכן שגם נוכל לנהוג בפרומית'יאוס (אפילו סביר להניח). בטח נוכל גם בF-302. ואם לא לנהוג על פרומית'יאוס אז בטח להציל אותה מפני חייזרים שרוצים לחטוף אותה
. איפה קראתם שיש גרסת DVD? זה ממש טוב לי למען האמת, אני נראה לי אקנה את הגרסה הזו אם היא לא תהיה יקרה מדי. יש בה אולי גם תוספות מיוחדות? בכל אופן, המשחק נראה גדול ודי אמין ליקום סטארגייט. אני כל כך רוצה כבר לשחק בו. מעניין אם יוציאו דמו או משהו לפני ההוצאה שלו (הלוואי הלוואי, תתפלו לאלי שקר שלכם)

burhtk1

New member
משהו קטן..

אגב, לא שמתי לב שבפרק שאנוביס התקיף את העולם של ג'ונס הפרומית'יאוס הייתה נוכחת.. או שזה רק אני? יכול להיות שהם שינו כמה דברים מהסידרה במשחק?

nzkiwi

New member
מיכאל ג'אקסון?! ../images/Emo67.gif

אני מקווה שהתבלבלת עם דניאל ולא עם מייקל, אחרת לא בטוח שהמשחק יתאים לילדים...
פעם ראשונה שיש משחק מהסוג הזה (FPS) שאני ממש מחכה שיצא (יותר טיפוס של אסטרטגיה). תודה על המידע בעברית!!!

burhtk1

New member
אופס ../images/Emo6.gif

לא שמתי לב למה שכתבתי XD אם יהיה את מיכאל ג'קסון במשחק הוא בטח ירקוד עם כל הג'אפה.

למעלה