טריילר ל BIRTH!!!!!!!!!

ערן1987

New member
סוף סוף!!!

אבל אני לא יכול לראות,זה קובץ mov ואני לא יודע מה זה וזה לא עולה לי

ערן1987

New member
אוקיי,הצלחתי לראות

נראה טריילר נחמד.. המוסיקה ברקע קצת מעצבנת וממה שהבנתי זה אמור להיות מותחן,אז למה זה נראה כמו דרמה?

Padme Amidala

New member
תודה!!

וזה נראה...הממ... מוזר [?] אבל בכל זאת יפה... רק לא הבנתי כ"כ את תחילת הטריילר...

John A Smith

New member
באמת קצר מוזר...

אני מקווה שהסרט יצליח וזאת למרות שהטריילר לא נראה מאוד משכנע...

love amor

New member
אני לא רואה../images/Emo10.gif

(כמובן למה שהמחשב שלי יפתח משהו?)

Kidmaniac Liron

New member
רציתי להוסיף ש...

לטעמי זה טריילר מדהים. מאוד מרתק, לא נותן את כל העלילה אלא מעורר עניין וציפיה אצל הצופה. בנוסף, כל השחקנים נראים מעולה - במיוחד הילד (קמרון ברייט) שעושה תפקיד מאוד מורכב וקשה ולפי הטריילר (למרות שבתכלס זה רק טריילר) נראה שהוא עושה אותו בצורה מצוינת. גם ניקול נראית נהדר - שוב, התפקיד הוא לא קל ודי קשה לשחקנים (ניקול וקמרון) לגרום לדמויות שלהן להראות אמינות. סו פר, התרשמתי לטובה. הנושא המדובר הוא לא קל, ויש קו ממש לא דק בין מותחן SCI FI לדרמה ולשמחתי הרבה, הטריילר מראה שזו יותר דרמה מ SCI FI. אני ממש ממש מחכה לסרט עכשיו. הטריילר הרבה יותר טוב משל THS ו TSW לדעתי.

shiray

New member
באמת נראה מעולה!

מההתחלה די חשבתי שזה יהיה יותר דרמה ממותחן כי ממה שהבנתי הסרט פחות יעסוק בחקירה אם זה באמת שון (בואנה כמה פעמים אבל יש את השם הזה בטריילר חחח) אלא יעסוק יותר בדמות של ניקול ובאיך שזה משנה את כל העולם שלה... וסוף סוף גם טריילר שלא מספר ישר את הסוף של הסרט! חחח למרות שפתאום נוכל ללכת לסרט ולגלות שרק באמצע בא לו הילד הקטן ושרק זה כבר מספיילר לגמרי... הטריילר באמת מעולה, המשחק נראה משובח, ונקווה שהסרט יהיה טוב כמו שהוא יכול להיות. זה ממש סרט שהוא הימור רציני לאללה, אבל במחשבה שניה כל הסרטים הבאמת טובים הם ככה.

למעלה