טריילר - "טד 2"

alco

New member
מארק וולברג שחקן מצוין

הוא שחקן שמשכנע גם בסרטי פעולה ("רווח וכאב"), קומדיות ("טד") ודרמות ("לילות בוגי").
אתה יכול לדמיין את ליאונרדו דיקפריו בסרט כמו "טד" למשל? לא. לעומת זאת את וולברג אפשר לדמיין ב"הזאב מוול סטריט".
אמנדה סייפרד פשוט לא מוכשרת במשחק. כל סרט עם אותה הבעת הלם. היה לי תקווה לגביה ב"לאבלייס" אבל היא הייתה איומה שם.

ערן1987

New member
ראית את "פייטר"? מארק היה מעולה שם!!

לגבי אמנדה, לא ראיתי אותה ביותר מדי סרטים אבל לדעתי היא בסה"כ בסדר

alco

New member
פייטר ברשימה של סרטים שאני צריך להשלים

יש לי דיעה מעורבת לגבי הסגנון של דיויד או ראסל. את "אופטימיות היא שם המשחק" מאוד אהבתי אבל "חלום אמריקאי" היה עינוי.. את "פייטר" אראה בהזדמנות הקרובה. לדעתך הוא טוב יותר מ"אופטימיות"?
וסייפרד ממש נוראית. בסרט קליל כמו "מאמא מיה" היא הייתה בסדר כי היא גם יודעת לשיר אבל ב"לאבלייס", "עלובי החיים", "קלואי" (סרט איטי כזה), "ג'ון היקר" וגם "מכתבים לג'ולייט" ו"אבודה" היא פשוט עם אותו פרצוף עגל- הבעה אחת בלבד. איפה היא ואיפה נניח ריצ'ל מקאדמס (ששיחקה איתה ב"ילדות רעות") שיודעת להזיז את שרירי הפנים ולהפיק סצנות אמינות.

פייטר היה ענק..

אולי סרט האגרוף היחיד שנהניתי ממנו באמת (לרבות פוקס קצ'ר).
הופעה נהדרת של כריסטיאן בייל, ומארק כהרגלו בקודש, מעולה. גם התסריט היה נהדר.
לגבי חלום אמריקאי, גם אני סבלתי במשך הצפייה, אבל ויש אבל גדול השחקנים היו נהדרים (חוץ מאיימי אדאמס שהייתה די ניטרלית).
בייל, קופר ולורנס פשוט קורעים מצחוק.
מארק וולברג הוא נקודת האור היחידה בטד 2, לא שיש לי דעה נוקבת נגד אמנדה
אבל איפה לעזאזל מילה קוניס?!

alco

New member
באמת לא ברור. כנראה הדמויות נפרדו..

וחבל כי מילה הרבה יותר מצחיקה ומעניינת מאמנדה, כבר בגיל 15 היא הבריקה במופע שנות ה-70.

למעלה